Nauda plūdīs kā upe: 4 zodiaka zīmes, kuras kļūs pasakaini bagātas 2023. gada janvārī

Katrs no mums vēlas sasniegt finansiālu labklājību un pakāpties pa karjeras kāpnēm. Astrologi uzskata, ka daži zodiaka zīmju pārstāvji to varēs izdarīt jau 2023. gada janvārī. Viņi gūs panākumus finanšu un biznesa jomā.

Janvārī visus sagaida labvēlīgas pārmaiņas. Bagātību varēs iegūt visi zodiaka zīmju pārstāvji. Tas ir saistīts ar Veneras pāreju uz Ūdensvīra zvaigznāju 3. janvārī.

12. janvārī Marss iznāks no retrogrāda, kas liecina par motivācijas pieaugumu. Arī 18. janvārī Merkurs iznāks no retrogrāda, un 22. janvārī arī Urāns ieies labvēlīgā virzienā.

 

Lauva

Lauvas, pateicoties savam aizbildnim Marsam, kļūs produktīvas jaunu ideju īstenošanā. Šī planēta akcentēs šīs zodiaka zīmes pārstāvju līdera īpašības un palīdzēs tiem, kas ieņem augstus amatus. Lauvas janvārī saņems atbalstu visos trijos lielo planētu apgabalos. Tas ietekmēs finanses un darbu.

 

Svari

Svari praktiski nepamanīs Marsa ietekmi. Taču no 1. janvāra viņus pārņems vitāla enerģija, ko viņiem dāvās viņu aizbildne Venera.

Lasi vēl: “Mana vienīgā brāļa vairs nav”: cienījama aktrise runā par sāpīgu zaudējumu

Arī Merkurs ietekmēs šīs zīmes pārstāvjus, pateicoties kuriem viņi mēneša otrajā pusē varēs atklāt savu potenciālu. Taču tieši pateicoties Venērai viņi daudz ātrāk ķersies pie darba, kas dos ievērojamu priekšrocību salīdzinājumā ar citiem.

 

Nākošo zodiaka zīmi skati tālāk

COMMENTS

Leave a Comment