“Mana vienīgā brāļa vairs nav”: cienījama aktrise runā par sāpīgu zaudējumu

Šī ziņa jau labu laiku atpakaļ satricināja cilvēkus, tomēr sāpes tas nav mazinājis. Aktrise ir gatava runāt par zaudējumu par kuru tik ilgu laiku klusēja. 

Aleksandra Samokhina runāja par tuva cilvēka nāvi. Deniss Caregorodcevs pēkšņi nomira 39 gadu vecumā.

Krievijas iedzīvotāja Anna Samokhina uzauga kopā ar savu vecāko māsu Margaritu Podgornaju. Par aktrises māsas izredzēto kļuva Aleksandrs Caregorodcevs, kuru viņa satika Abramceva mākslas skolā.

Keramiķu ģimenē piedzima dēls Deniss. Viņam bija siltas attiecības ar Annu un viņa māsīcu Aleksandru. Šodien Samokhina jaunāka paziņoja, ka Denisa vairs nav.

Izrādījās, ka seriāla “Melnais krauklis” zvaigznes māsasdēls miris pirms vairāk nekā mēneša. “Mans vienīgais brālis, vienīgais vīrs un tēvs, vienīgais dēls. Viņa vairs nebija 12. novembrī … Viņš nomira! Ikonu gleznotājs, mākslinieks un mūziķis, pārāk skaists šai pasaulei…” Aleksandra rakstīja sociālajā tīklā.

Viņa ievietoja Denisa fotogrāfijas. Vienā no kadriem vīrietis ir redzams dievkalpojumā baznīcā. Citā parādīts Caregorodcevs neformālākā vidē.

Lasi vēl: 31 gada vecumā mūžībā devies izcils sportists un bērnu treneris: ”Viņš tika uzskatīts par līderi”

Apkārtējie Aleksandrai izteica līdzjūtību. “Ļoti žēl un negodīgi. 18.novembrī negadījumā nomira mana māsīca, tas bija ļoti sāpīgi, viņa vēl bija ļoti maza.

Spēku, lai pārdzīvotu šo neatgriezenisko zaudējumu”, “Skaists nav īstais vārds! Un ļoti jauns”, “Viņš visiem pietrūks,” sacīja sekotāji. Denisam palika sieva un meita.

 

Leave a Comment