2023. gada veiksmes krāsas: tās nesīs veiksmi un labklājību

Daudzi cilvēki ir pārliecināti, ka katrs gads kopā ar tā talismanu var ietekmēt veiksmi. Lai to izdarītu, jums savā dzīvē jāienes gada krāsas, jo īpaši gada galvenajā naktī.

 

Tātad nākamā gada simbols ir Melnais ūdens trusis. Tiek pieņemts, ka viņa krāsas ir melna, tumši zila un zila, piemēram, ūdens nokrāsas, kā arī zelta.

 

Melns un tumši zils

Noteikti melns ir mūžīga klasika. Un gaidāmās Jaungada svinības vai kāds cits īpašs notikums šķiet ideāla iespēja izrādīt skaistu melnu kleitu.

Lasi vēl: Nosauktas trīs zodiaka zīmes, kurām sabruks attiecības 2023.gadā

Un, ja melnā krāsa ir nogurusi, tad vislabākais variants ir izvēlēties tumši zilu kleitu, kuras bagātīgais tonis uzsvērs cieņu un piesaistīs veiksmi visa gada garumā.

Turklāt apģērbu gan galvenajā vakarā, gan visa gada garumā var papildināt ar rotaslietām. Piemēram, tumši mirdzošu miniatūru blūzi var savienot pārī ar jaku, un tā joprojām izskatās moderni. Kopumā neaizmirstiet par melnu un tumši zilu krāsu un noteikti iekļaujiet to savos “ansambļos” visa gada garumā.

Turpinājumu par krāsām lasi nākošajā lapā

COMMENTS

  • <cite class="fn">gate.io</cite>

    After reading your article, it reminded me of some things about gate io that I studied before. The content is similar to yours, but your thinking is very special, which gave me a different idea. Thank you. But I still have some questions I want to ask you, I will always pay attention. Thanks.

Leave a Comment