Kāds būs tavs Jaunais 2023.gads: horoskopi katrai zodiaka zīmei

2023. gadā Jupiters – laimes un veiksmes planēta – ar savu klātbūtni iezīmēs Auna un Vērša zīmes. Pirmajā pusgadā biznesā, karjerā un biznesā veiksmīgākas kļūs uguns zīmes: Auns, Lauva un Strēlnieks. Gada otrajā pusē veiksme nāks arī uz zemes zīmēm: Vērsis, Jaunava un Mežāzis.

Aptumsumu periodos 2023. gada pavasarī (aprīļa beigās – maija sākumā) un rudenī (oktobrī) mēs varam sagaidīt esošo problēmu saasināšanos darbā un biznesā. Šajos periodos nevajadzētu uzsākt svarīgas lietas, jaunus projektus un atvērt biznesu. Arī šajā laikā ir jāiegulda piesardzīgi un jāizvairās no riskantiem finanšu darījumiem.

AUNS

Pirmais pusgads ir labs uzņēmējdarbībai un plānu īstenošanai. Vari droši uzsākt jaunus projektus un biznesu. Jupiters, uzturoties tavā zīmē līdz 2023. gada maija vidum, nesīs veiksmi un jaunas iespējas pelnīt naudu. Gada otrajā pusē plūksiet savu darbību augļus. Jūsu smagais darbs tiks atalgots, jūsu ienākumi palielināsies.

VĒRSIS

2023. gada sākums tev var būt neveiksmīgs, nav izslēgta darba vai darbības maiņa. Pirmajā pusgadā jums būs finansiāli svarīgi saglabāt to, kas jums ir. Tāpēc esiet ekonomiski un neveiciet riskantus finanšu darījumus. No 2023. gada maija vidus jutīsities pārliecinātāks par savām spējām. Varēsi slēgt izdevīgus līgumus un sadarbību. Varas iestādes jūs atbalstīs un uzticēs jaunu projektu.

DVĪŅI

Gada pirmā puse tev būs pozitīvu pārmaiņu sākums attiecībā uz darbu, karjeru vai biznesu. Tevi atbalstīs draugi un domubiedri, tavas ieceres tiks popularizētas, pateicoties ietekmīgām paziņām. Iespējams, tiksi paaugstināts, pārejot uz atbildīgāku darbu. Jūsu finansiālais stāvoklis gada laikā manāmi uzlabosies.

Lasi vēl: Lai gads būtu laimīgs: astroloģe stāstīja, ko nedrīkst darīt 31.decembrī

VĒŽI

Pirmajā pusgadā jūs sagaida grūtības darbā un biznesā. Būs jāpieliek lielākas pūles, lai sasniegtu vēlamo rezultātu un sasniegtu savus mērķus. Planētu ietekme tev ir labvēlīgāka gada otrajā pusē, un tu varēsi realizēt biznesa plānus un saņemt priekšniecības atzinību par ieguldīto darbu. Kas attiecas uz finansiālo situāciju, tad, pateicoties saprātīgai plānošanai, visu gadu spēsi saglabāt līdzsvaru un stabilitāti.

LAUVA

2023. gada pirmajā pusē tiksi atzīts darbā un, iespējams, pat paaugstināts. Priekšniecība būs apmierināta ar jums un atbalstīs jūsu jauno ideju popularizēšanu. Uzņēmējdarbībai šis ir arī veiksmīgs apņemšanās un jaunu projektu īstenošanas periods. Gada laikā karjerā iespējami kāpumi un kritumi, īpaši vasarā. Šajā laikā var rasties pat jautājums par pāreju uz jaunu darbu. Saglabājiet reālistisku pieeju savu finanšu pārvaldīšanai, mēģiniet neaizņemties un neizmantot aizdevumus.

JAUNAVA

Pirmais pusgads jums ir labvēlīgs biznesa aktivitātēm un biznesam. Jums būs iespēja slēgt izdevīgus līgumus un veikt veiksmīgus darījumus, kas palielinās jūsu ienākumus. Karjerā un darbā īpaši veiksmīgs periods būs tuvāk 2023. gada vasarai. Tad saņemsi priekšniecības atzinību par nopelniem. Kas attiecas uz jūsu finansēm, ir iespējama nestabilitāte, taču gudra budžeta plānošana palīdzēs izvairīties no pārmērīgiem tēriņiem.

Turpini skatīt pārējās zodiaka zīmes nākošajā lapā

Leave a Comment