Naidīgais Jaunais Mēness: zodiaka zīmes, kas 15. un 16. septembrī riskē iekulties nepatikšanās

Uzreiz vairāki zodiaka zīmju pārstāvji nonāks nakts gaismekļa nežēlastībā. Kas jums jādara, lai pārvarētu sarežģīto periodu bez zaudējumiem.

Mēneša vidū cilvēki piedzīvos pārvērtības. Vispirms Merkūra pagriešanās izsitīs no komforta zonas, un tad Jaunais Mēness ar sešu planētu retrogrādu uzreiz pārbaudīs zodiaka zīmju pārstāvju izturību.

Jauns mēness, kas mūs apspīdēs naktī uz 16. septembri, ir Jaunavas zīmē. No vienas puses, tā ir stabila zīme, kurai nepatīk pārsteigumi, no otras – vairāku debesu ķermeņu nepareiza kustība iekrāso Mēness enerģiju tumšos toņos.

 

Jauns mēness liks jums ielūkoties pagātnē un izdzīvot šausmas par kļūdām, kas noveda pie neveiksmēm. Nepatīkamos mirkļus nevarēsi vienkārši aizmirst, jo Mēnesi ietekmē retrogrādais Neptūns, kas izkropļo realitāti. Tu jutīsies tā, it kā būtu iekritis murgā.

Neskatoties uz to, ka Merkurs vairs nav retrogrāds, tāpēc 15. un 16. septembrī daudzi procesi apstāsies. Sarunas nesniegs pienācīgu rezultātu, un finanses ieslīdēs svešā kabatā.

Svarīgākais šajā grūtajā laikā ir nesteigties. Nebaidies būt neziņā, uzticies liktenim, citādi riskē visu pasliktināt. Iespējams, šajā haosā tev radīsies idejas, kas vēlāk labvēlīgi ietekmēs tavu finansiālo situāciju.

Lasi arī: Žestu eksperti noteikuši, ko par tevi pasaka tas, kā tu turi savu telefonu

Lasi vēl: Pirms pāris minūtēm Latviju pāršalca sēru vēsts: šodien, uz visiem laikiem aizmigusi latviešu publiciste un cienījama žurnāliste

Jaunais Mēness septembra vidū sāpinās divus zodiaka zīmju pārstāvjus, viņiem būs visgrūtāk tikt galā ar problēmām, kas uzkritīs uz viņu galvas.

 

Zodiaka zīmes skaties lasot tālāk

Leave a Comment