Naidīgais Jaunais Mēness: zodiaka zīmes, kas 15. un 16. septembrī riskē iekulties nepatikšanās

Ūdensvīrs

Urāns ir vēl viena planēta, kas negatīvi ietekmēs Mēness darbību, un šī planēta pārvalda Ūdensvīru. Šīs zīmes pārstāvji izjutīs, lai cik patētiski tas neizklausītos, eksistences satricinājumu. Ūdensvīri pēkšņi sapratīs, ka viņu pūles ir veltīgas.

Šādas domas radīs konkurentu aktivitāte darbā un otrās pusītes aukstums. Ūdensvīriem ir jāsaglabā miers un ar visiem spēkiem jādzen prom negatīvās domas, citādi šīs zīmes pārstāvji nonāks dziļā depresijā. Pārslēdzieties, mēģiniet doties pastaigā vai novērsiet savu uzmanību no pretrunīgās situācijas kādā citā veidā.

 

Lasi arī: Žestu eksperti noteikuši, ko par tevi pasaka tas, kā tu turi savu telefonu

Lasi arī: 65 gadu vecumā aizsaulē devies talantīgs aktieris; viņš atrasts pats savās mājās

Zivis

Zivis pārvalda Neptūns, kuram būs milzīga ietekme uz Jauno Mēnesi. Tas nozīmē, ka šīs zīmes pārstāvjiem 15. un 16. septembrī ir jāpārtrauc ieklausīties savā intuīcijā. Šajās dienās iekšējā balss sacelsies pret jums. Intuīcija izprovocēs vairākas problemātiskas situācijas uzreiz, kuras neizdosies atrisināt līdz 30. septembrim.

Zivīm nepieciešams lūgt padomu pieredzējušākiem cilvēkiem. Neiesaistāties konfliktos un šajos datumos neplānojiet neko svarīgu. Uzbrukumā nonāks arī zvaigznāja pārstāvju veselība. Papildus ierastajam nogurumam Zivis izjutīs migrēnu, un var rasties problēmas ar kuņģa un zarnu traktu.

 

Arī interesanti: Uz virtuves flīzēm vairs nevarēju bez asarām skatīties, draugs ieteica pielīmēt tualetes papīru, tas strādā

 

Leave a Comment