“Nabadzība sekos visu mūžu”: Ko nekad nevajadzētu darīt algas dienā, lai dzīvē neienestu nabadzību un kaites

Jums un man ir jāievēro noteikumi, kas ir saistīti ar naudu, lai monetārā enerģija mūs ieskauj visu laiku. Tāpēc daudzas mācības mums ir atstājušas mūsu senču mantojumu, lai padarītu mūsu dzīvi daudz labāku.

Šādas zināšanas ir pārbaudītas laikā, un, iedomājieties, tās joprojām darbojas, kā to redzat no savas pieredzes. Jūs joprojām zināt, ka jums nav nepieciešams mājā svilpot, jo pretējā gadījumā tajā nekad nebūs naudas.

Tāpat nav atļauts sēdēt uz galda, jo šī ir svēta vieta, un tādā veidā jūs izrādāt necieņu pret to, kas novedīs pie harmonijas pārkāpuma jūsu mājās. Nauda – nauda. Naudai patīk, kad to skaita. Tomēr tas jādara pirms saulrieta. Naudu vienmēr piesaista nauda.

Jūs saņēmāt algu, prēmiju, iespējams, pārdevāt kaut ko, noslēdzāt labu darījumu. Noteikti, pirms ieliekat šo naudu savā makā, salokiet to un vienlaikus saskaitiet, jo naudai patīk pievērst uzmanību un cieņu. Un tādā veidā monetārā enerģija tiek savīta ar jūsējo. Neaizmirstiet, ka naudai patīk kārtība, glabājiet to vienā noteiktā vietā.

Nekādā gadījumā neizmētājiet pa māju. Par naudu iegādājieties skaistu maku no dabīgiem naudas krāsas materiāliem, bet naudas ilgstošai uzglabāšanai – kastīti no dabīgiem materiāliem, un reizi mēnesī vajadzēs ieziest tā apakšējo ārējo daļu ar pačūlijas ēterisko eļļu, un tas arī tev noderēs kā naudas magnēts.

Lasi vēl: Rītdienas spoguļdatums 02.02.2023 un “četru divnieku” spēks: kā enerģija ietekmēs ikvienu, jo pat Vanga no šīs kombinācijas baidījās

Nekādā gadījumā nevajadzētu tērēt visu savu naudu, lai iegādātos kādu lietu. Naudas drusciņai jāpaliek it visā, lai parādītu naudas enerģiju, ka protat ar to rīkoties, un arī tā pastāvīgi to piesaistīs.

 

Ir vēl kāds svarīgs noteikums – lasiet tālāk

Leave a Comment