“Nabadzība sekos visu mūžu”: Ko nekad nevajadzētu darīt algas dienā, lai dzīvē neienestu nabadzību un kaites

Ja jums ir parādi vai jūs kaut ko iegādājāties uz kredīta, mēģiniet atmaksāt pēc iespējas ātrāk.

Un tam visam vajadzētu būt tikai īslaicīgam, jo ​​ar šādām darbībām jūs varat atstumt no sevis naudas enerģiju un tādējādi zaudēt pat to, kas jums bija. Rezultātā jums būs smagi jāstrādā, lai atgrieztu naudas enerģiju un labotu situāciju ar naudu.

Tātad jums ir nauda. Nav svarīgi, no kurienes tā ir nākusi, noteikti atnesiet tos mājās. Nesteidzieties doties uzreiz uz veikalu, pat ja jūs ar nepacietību gaidījāt šo brīdi.

Lai, piemēram, veiktu kādu ilgi gaidītu pirkumu, jūs nevarat nekavējoties iztērēt naudu. Naudai ir jāpavada vismaz viena nakts tavā mājā, un tad tu vari to izmantot, kā jau uzskati par vajadzīgu un tam, ko esi ieplānojis.

 

Daudzi cilvēki cieš no nabadzības. Šķiet, viņi ievēro zīmes līdz precizitātei, cenšas ietaupīt, nenogurstoši strādā, taču nauda makā nepalielinās, un arī tad, kad tā parādās, tajā neuzkavējas.

Nē, kaut kur, bet šķiet, ka maza ģimene, ir dzīvoklis, un šķiet, ka ienākumi nav slikti, bet naudas joprojām nepietiek. Kāds tad ir iemesls? Ir pienācis laiks, draugi, analizēt jūsu uzvedību.

Šajā gadījumā jūs saņemsiet prieku arī no visa, kas saistīts ar šīm darbībām, un, protams, no naudas, kas jums tiks samaksāts par padarīto darbu.

Lasi vēl: “41 gadu kopā”: Laima pirmo reizi stādīja priekšā savu vīru Andreju, ar kuru kopā ir laimīga jau vairākus gadu desmitus

Ja, tos saņēmis, jūs priecājaties, tad nauda paliks pie jums ilgu laiku, un naudas enerģija pieaugs ar katru dienu. Otrais izriet no pirmā. Tu ienīsti savu darbu, ej, ej tur caur varu, vienlaikus piedzīvojot negatīvas emocijas. Tieši šajā mirklī naudas enerģētika jums tiek bloķēta.

 

Leave a Comment