Mūžībā devusies televīzijas zvaigzne: ”Diemžēl viņa pēdējos gadus pavadīja uz gultas”

Slavenā žurnāliste aizgāja mūžībā 87 gadu vecumā. Televīzijas radinieki radinieki par žurnālistes diagnozi izvēlējās nesniegt publisku informāciju.

87 gadu vecumā mūžībā devusies Krievijas leģendārā televīzijas žurnāliste. Tuvinieki un kolēģi sēro par Bellu Kurkovu.

Šodien kļuva zināms par padomju un Krievijas televīzijas zvaigznes n.ā.v.i. Bella Aleksejevna nomira klīnikā Sanktpēterburgā. Ļeņingradas Universitātes Žurnālistikas fakultātes absolvente ir devusi milzīgu ieguldījumu Krievijas televīzijas nozares attīstībā.

“Šovakar Bella Aleksejevna n.o.m.i.r.a Sanktpēterburgas slimnīcā pēc smagas s.l.i.m.ī.b.a.s,” sacīja televīzijas kanāla “Kultūra” vadītāja vietnieks Aleksandrs Efimovičs.

Kurkovas radinieki par žurnālistes d.i.a.g.n.o.z.i izvēlējās nesniegt publisku informāciju. Zināms vien tas, ka pēdējos gadus viņa pavadīja slimnīcas gultā.

Lasi vēl: Kastīte ar mirušās princeses Diānas matiem: princis Harijs nācis klajā ar satriecošu paziņojumu par māti

Bella Kurkova dzimusi 1935. gada 26. decembrī Brjanskā. Pēc vidusskolas beigšanas viņa vairākus gadus strādāja par korespondenti laikrakstā “Sovetskaja čukotka”, pēc tam ieguva darbu bērnu laikrakstā “Ļeņinskie Iskri”. 1968. gadā žurnāliste sāka savu karjeru televīzijā. Auglīga darba gadu laikā viņa sadarbojās ar Viskrievijas Valsts televīzijas un radio apraides kompāniju, “Piekto kanālu” un kanālu “Kultūra”.

 

Leave a Comment