Tuvinieka došanās aizsaulē ir vienmēr sāpīga: Bet kāpēc ir tik svarīgi ilgi neapraudāt aizgājēju?

Spēcīgs emocionāls pārdzīvojums, ko pavada asaras, ir normāla jebkura cilvēka reakcija uz šādu sēru.

Tiem, kuri zaudējuši tuvākos cilvēkus, acīs sariesās asaras, lūzt sirds no ilgām, rodas bezcerības sajūta no tā, ka nebija iespējams kaut ko darīt, lai palīdzētu mīļotajam.

Ezotēriķi uzskata, ka var raudāt par aizgājēju, taču nevajadzētu pilnībā izšķīst depresijā, jo tas var beigties slikti, un tas būs grūti aizgājēja dvēselei.

Fakts ir tāds, ka cilvēks pēc nāves pāriet citā pasaulē, bet ne uzreiz, kādu laiku dvēsele atrodas blakus mīļajiem un vēro viņus.

Tuvo cilvēku nemierināmās asaras satrauc aizgājušā dvēseli, neļauj tai pilnībā pāriet citā pasaulē. Tas noved pie tā, ka dvēsele steidzas no vienas pasaules uz otru, nevar rast mieru sev, nevēlas atstāt tos, kuri turpina to sērot.

Izrādās, ka cilvēki, kuri ilgstoši sēro par aizgājušo, pret mīļoto cilvēku izturas egoistiski, jo neļauj viņa dvēselei nomierināties un pārcelties uz citu pasauli.

Turklāt tiek uzskatīts, ka tiem cilvēkiem, kuri ļoti ilgi sēro par aizgājēju un neremdināmi ir vāja ticība Dievam un netic, ka dvēseles dzīve turpinās pēc fiziskās nāves.

Lasi vēl: ”Nauda nebūs problēma” ; trīs zodiaka zīmes, kuras kļūs bagātas janvāra beigās

Jāņem vērā arī tas, ka cilvēks, kurš ilgstoši sēro par aizgājēju, biežāk slimo, norobežojas sevī, mazāk komunicē ar apkārtējiem.

Turpini skatīt pārējos faktus nākošajā lapā

Leave a Comment