Traģēdija: Pildot ”TikTok” izaicinājumu bojā iet 12 gadus jauna meitenīte

12 gadus veca meitene Argentīnā mirusi pēc tam, kad mēģinājusi izpildīt sociālajā vietnē “TikTok” izplatītu bīstamu “aizrīšanās izaicinājumu”, kas jauniešu vidū guvis milzīgu popularitāti.

 

13. janvārī Santafē provincē, Argentīnā, 12 gadus vecā Milagrosa Soto tika atrasta mirusi savās mājās pēc tam, kad viņa, iespējams, bija mēģinājusi īstenot “aizsmakšanas izaicinājumu”, kas ir viens no daudzajiem virālajiem  “izaicinājumiem”, kas cirkulē TikTok.

 

Meitenes tante sociālajā tīklā “Facebook” rakstīja, ka Milagrosa nomira, pildot “TikTok” izaicinājumu, kas saistīts ar sevis nosmakšanu līdz ģībonim. Meitenes tante zina stāstīt, ka Milagrosa šo izaicinājumu veikusi jau iepriekš, taču trešā reize bijusi liktenīga.

 

Lasi vēl: Mūžībā devusies pasaulē vecākā sieviete, viņa aizgāja miegā: ”Tas bija viņas lēmums”

 

“Viņa saņēma saiti uz šo izaicinājumu no skolas biedra vietnē “WhatsApp”. Man šķiet, ka kāds viņu piespieda to darīt, jo Milagrosa skolā tika ķircināta un izstumta,” sacīja tante.

Visdziļāko līdzjūtību, jaunās meitenes ģimenei!

 

Policijai uzsākot izmeklēšanu, vēl septiņu bērnu vecāki, kuri gāja bojā, izpildot izaicinājumu, ir iesnieguši prasību tiesā pret vietni “TikTok”.

“Aizsmakšanas izaicinājums” nav nekas jauns. Gandrīz divus gadu desmitus jaunieši mirst, spēlējot spēli, kurā viņi cenšas pēc iespējas ilgāk aizturēt elpu.

 

Vecāki, lūdzu pieskatiet savas atvases!

Leave a Comment