Mūžībā devusies latviešu mūziķe, dzejniece un mediķe; Viņa bija apņēmības pilna uzvarēt šo cīņu, tomēr zaudēja

Mūžībā devusies latviešu mūziķe, dzejniece un mediķe. Viņa bija apņēmības pilna uzvarēt šo cīņu, tomēr zaudēja. Viņa vēlējās būt brīnišķīga mamma, mīļotā sieva, kā arī draugs, atbalsts tiem cilvēkiem, kuri nonākuši grūtās dzīves situācijās. 

Kad mēs zaudējam kaut ko vērtīgu sev, mēs neizbēgami maināmies, mūsu pasaule iegūst jaunas formas, un katram no mums ir pieredze, kā to pārdzīvot uz savu resursu rēķina. Un šķiet, ka tas ir sava veida dots.

Tomēr tagad, kad psiholoģiskā palīdzība ir pieejama ikvienam, lūgt šo palīdzību, kad sirds ir pārņemta ar zaudējuma bēdām, ir par rūpēm par sevi. Neatlieciet šo brīdi, lai pieņemtu kvalificētu psiholoģisko palīdzību – nav vājuma izpausmes, bet tikai spēks – jūsu spēks dzīvot.

 

Izpildiet testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 54%

0%

 

Mūžībā ir aizgājusi mūziķe, dzejniece un mediķe Inga Dirveika, kas zaudēja savu cīņu pret onkoloģisku slimību, paziņo organizācija “Palīdzēsim viens otram”.

Kā norāda “Palīdzēsim viens otram”, Inga bija pilna ar cerībām un spēku līdz pat savam pēdējam elpas vilcienam.

“Inga Dirveika – mūziķe, dzejniece, mediķe – mūsu organizācijā bija kā labsirdības enģelis, gatava palīdzēt ikvienam. 2015. gadā nāca kā zibens no skaidrām debesīm ziņa par nopietnu diagnozi.

Lasi vēl: Toms Bricis steigšu atklāj, ka Latvijā šodien iespējams ir notikusi šajā reģionā zemestrīce! Kas zināms?

Inga saskārās ar 3. posma onkoloģisko slimību. Inga bija apņēmīga uzvarēt šajā cīņā, bet diemžēl viņa nespēja to uzvarētu..

Visdziļāko līdzjūtību!

 

Leave a Comment