Mūžībā devies 64 gadus vecs slavena seriāla aktieris: ”Diemžēl viņu atrada tikai pēc mēneša paša mājā”

64 gadu vecumā mūžībā devies slavena seriāla aktieris. Viņš dzīvoja viens un viņa meita viņu reti apciemoja, taču viņa nebija domājusi, ka viss beigsies tik skumji. 

64 gadu vecumā mūžībā devies Krievijas aktieris Vladimirs Ipatovs. Viņa mirstīgās atliekas atrada jau mumificējušās. Kontakti ar Vladimiru Ipatovu pārtrūka pirms Jaunā gada. Radinieki mēģināja sazvanīt mākslinieku, taču pēc ilgas klusēšanas nolēma ierasties viņa mājā, kur atrada viņu jau mirušu.

64 gadus vecā Vladimira Ipatova meita pastāstīja, ka pēdējo reizi ar tēvu runājusi decembra beigās. Pēc tam filmas “Pēdējais spēkavīrs” zvaigzne pārstāja atbildēt uz telefona zvaniem.

Sieviete sacēla trauksmi un vērsās pie likumsargiem. Kopā ar policiju viņi ieradās Ipatova dzīvoklī, uzlauza durvis un atrada mākslinieka līķi.

Sākotnējā ekspertīze liecināja, ka nav runas par vardarbīgu nāvi. Eksperti uzskata, ka vīrietis dabīgā nāvē miris jau aptuveni pirms mēneša.

 

Lasi vēl: Precīzs mīlestības horoskops 2023.gada janvārim; 4 zodiaka zīmēm

Atzīmēsim, ka Ipatovs ir pazīstams ar daudzām epizodiskām lomām. Aktiera kontā ir desmitiem lomu, tostarp seriālos “Tētuka meitiņas” un “Fizruks”. Turklāt Vladimirs spēlēja slavenajā pasaku filmā “Pēdējais spēkavīrs”.

 

Leave a Comment