Mūžībā aizgājis izcils mākslinieks un aktieris, kurš visu savu mūžu veltījis bija tikai skatuvei

Diemžēl soctīklos parādījusies informācija, ka pirms neilga laika mūžībā devies talantīgs aktieris, kurš savu skatuves darbu mīlēja no visas sirds. 

Pēc ļoti tuvu un dārgu cilvēku aiziešanas, daži viņa tuvinieki katru dienu dodas uz viņa kapu. Viņi nes ziedus, izplūst asarās, radot sev jaunas ciešanas un sāpes. Kristietība to neatbalsta. Šī rīcība saistīta ar cilvēka un viņa ģimenes garīgo un fizisko veselību,

Pagātne ir pagājusi, diemžēl tā vairs nekad neatgriezīsies. Izprotot un pieņemot dzīvi, mēs kļūstam gudrāki, un gudrība mums tiek dota nevis ar nodzīvoto gadu, bet ar piedzīvoto drāmu un traģēdiju skaitu mūsu dzīvēs.

Baznīcas mācītāju attieksme ir kategoriski pret biežu a.p.b.e.d.ī.j.u.mu. vietu apmeklējumu. Dvēseles neatpūšas k.a.p.s.ē.t.ā.s, tur patvērumu ir atradis tikai ķermenis. Cilvēka dvēsele ir tālu, tā ir nepieejama. Sēžot pie k.a.p.a. dienām, to tikpat kā nevar just.

Mūžībā devies gruzīnu aktieris Jevgeņijs Basilašvili.  Viņš bija Gruzijas Goda mākslinieks. Strādājis par aktieri un režisoru Tbilisi teātrī un Jauno skatītāju teātrī.

“Mans lielais meistars. Jevgeņijs Basilašvili. Lielisks profesionālis savā jomā  Bez jums mana pasaule ir kļuvusi daudz tumšāka un skumjāka. Dievs lai jūs sargā,” savā lapā sociālajā tīklā sacīja universitātes absolvente Tatjana Gluščenko. 

Lasi vēl: “Vai tu zini, kāds esi un kādas ir tavas īpašības?”; Izvēlies vienu no četrām iespējām un noskaidro

Viņa vadībā tika iestudēti tādi darbi kā “Ardievas gravai”, “Ali Baba un četrdesmit zagļi”. Viņš filmējies daudzās filmās, tostarp studijas “Georgia-Film” psiholoģiskajā drāmā “Parunāsim” 1986. gadā.

 

Leave a Comment