”Morāli jau cenšos sagatavoties”: Zavorotņukas meita ar asarām acīs ir gatava paziņot vēsti

Populārā seriāla “Mana mīļā aukle” zvaigznes Anastasijas Zavarotņukas (51) meita modele Anna Zavorotņuka (27), kura pērn kopā ar mīļoto vīrieti emigrēja uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem, pēc vairāku mēnešu prombūtnes atgriezusies Krievijā, vēsta interneta mediji.

Aktrises meita par savu ierašanos paziņoja sociālajos tīklos un atzina, ka viņai nācies “morāli sagatavoties” braucienam. Viņa precizēja, ka runa esot par atšķirīgajiem laikapstākļiem Maskavā un Dubaijā, tāpēc vajadzējis sagādāt siltas drēbes un noskaņoties uz to, ka gaisa temperatūra būs mīnusos.

Anna gan neminēja, kāds ir Krievijas galvaspilsētas apmeklējuma mērķis, taču daudzi ir pārliecināti – tas saistīts ar viņas mātes veselības stāvokli. Ar vēzi slimā Anastasija nesen tika izrakstīta no onkoloģijas klīnikas, kur ārstējās piecus mēnešus.

Tas ir izraisījis spekulācijas, ka aktrises veselības stāvoklis ir pasliktinājies. Klīnikā viņa nokļuva pērn septembrī – tur viņai tika nodrošināta diennakts aprūpe un komfortabli apstākļi. Zavorotņuku ārstēja krievu ārsti, kā arī Izraēlas profesori un zinātņu doktori.

Lasi vēl: ”WhatsApp’ nāk klajā ar ļoti patīkamu ziņu saviem klientiem: ”Šis būs lielisks lietotnes uzlabojums”

Tā kā aktrises tuvinieki nesniedz nekādus komentārus par viņas veselības stāvokli, sociālajos tīklos vairojas baumas, ka slavenībai ir kļuvis sliktāk – tieši tāpēc visi radinieki steidzot viņu apciemot.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment