”WhatsApp’ nāk klajā ar ļoti patīkamu ziņu saviem klientiem: ”Šis būs lielisks lietotnes uzlabojums”

WhatsApp testa režīmā palaidis ļoti noderīgu funkciju, kas ļaus iestatīt grupas ziņojumu derīguma termiņu. Tas palīdzēs samazināt vienam konkrētam pasākumam izveidoto sarakstu skaitu.

 

Es domāju, ka, pārskatot savu WhatsApp saziņas vēsturi, mēs redzēsim grupas, kas vairs nav aktīvas, taču tās ir arī neērti izdzēst.

Jaunie grupu saziņas iestatījumi sola šo situāciju mainīt, ļaujot katrai vairāku personu sarakstei noteikt konkrētu beigu datumu. Iestatījumos varēsim norādīt, vai sarakste ir derīga vienu dienu, nedēļu, līdz konkrētam datumam, vai arī to nevajadzētu dzēst.

 

Ja sūtītājs mainīs savas domas, viņš varēs atcelt termiņu. Protams, kad šis režīms ir ieslēgts, termiņš var tikt uzlikts gan esošajām, gan jaunajām grupām.

 

Lasi vēl: “Vairāk kā 48 gadus viņš kalpoja teātra mākslai”; Šodien 75 gadu vecumā mūžībā aizgājis atpazīstams teātra mākslinieks

 

Pagaidām funkcionalitāte ir pieejama WhatsApp Beta testētājiem, tāpēc jāgaida līdz oficiālajai izlaišanai. Manuprāt, šis būs viens no lielākajiem un noderīgākajiem lietotnes uzlabojumiem pēdējā laikā.

Leave a Comment