Ko kategoriski nedrīkst darīt attiecībās? Psihologs skaidro, kāda rīcība var novest pie attiecību sabrukuma

Parunāsim vairāk par to, kā veidot patīkamas un harmoniskas attiecības savā ģimenē daudzu gadu garumā.

 

Kāzu dienā neviens vīrietis vai sieviete neiedomājas, ka viņi pavadīs savu laulību strīdoties un apvainojot viens otru. Tomēr daudziem tas ir tieši tas, kas beidzas.

 

Kāpēc mums ir vajadzīgas mācību grāmatas?

Manuprāt, tas notiek tāpēc, ka līdzās vēlmei veidot foršu ģimeni ir vajadzīgas arī zināšanas, kā to izdarīt.

 

Kad tu mācījies skolā, tu neko nezināji par molekulām un atomiem vai par elektromagnētiskajiem laukiem. Bet tu atvēri ķīmijas vai fizikas mācību grāmatu, izlasīji to un uzzināji par apkārtējās pasaules uzbūvi.

Attiecībās bieži vien ir grūti zināt, ko cits cilvēks vērtē, kā viņš sazinās un kā reaģēs uz dažādām situācijām. Var būt grūti pateikt, kas viņiem ir mierīgs vai apgrūtinošs un kas attiecībās tiek uzskatīts par normālu.

Kritērijs “man patīk – tas nozīmē, ka tas ir pareizi” var izspēlēt  ar tevi ļaunu joku. Jo daudzas sievietes savos vīros redz citu sievieti. Psiholoģiski, protams.

Sievietes var stundām ilgi tērzēt, daloties ar informāciju par savu dienu un emocijām. Tā ir viņu savstarpējās uzticības un līdzjūtības zīme.

 

Lasi vēl: “Vīriešu un sieviešu vārdi, kas tiek uzskatīti par absolūti nesaderīgiem pa pāriem”; Vai Tu esi šajā sarakstā

 

Bet vīrietis stundām ilgi ar tevi netērzēs, nestāstīs detaļas un nedalīsies problēmās. Un tajā pašā laikā tevi mīlēs!

Tu apgrūtināsi savu dzīvesbiedru un tad raudāsi uz sava labākā drauga pleca, apsūdzot viņu par to, ka viņš tev neko nav teicis un nemīl.

Ceru, ka mani vārdi ir pārliecinājuši jūs par to, cik svarīgi ir izprast vīriešu psiholoģiju un attiecību noteikumus ar viņiem, lai izveidotu stipru un noturīgu ģimeni.

 

 

Turpinājumu lasi nākošajā lapā

Leave a Comment