Kāda slavena blogera dzīvē notikusi milzu traģēdija: ģimene zaudējusi mēnesi vecu zīdainīti

Kāda slavena blogera ģimene dalījusies ar sirdi plosošu ziņu – viņu mēnesi vecais zīdainītis devies aizsaulē. Ģimene šobrīd lūdz atbalstītājiem mirkli laika, lai aptvertu zaudējumu un tā sāpes. 

Neapstrādātas pārtikas ēdājs no Krievijas Maksims Liuta dalījies ar sirdi plosošām ziņām. Viņu mazuli devies aizsaulē. Viņš ir blogers, kurš ir ļoti populārs ar saturu, kurā rāda kā ēd neapstrādātu pārtiku.

Šobrīd notiek aktīva izmeklēšana. Februāra sākumā slavenais blogeris Maksims Liuta un viņa sieva Oksana kļuva par vecākiem. Sociālajos tīklos šis laulātais pāris ir pazīstams ar to, ka popularizē ne tikai aktīvu dzīvesveidu, bet arī jēlbarības diētu, kā arī pārtiku no saules enerģijas.

To visu viņi reklamē savos maksas kursos. Pirms gada vīrs un sieva no Sanktpēterburgas pārcēlās uz Sočiem. Oksanai grūtniecība noritēja bez problēmām, dzemdības bija mājās, Maksims pats kļuva par akušieri.

Lasi vēl: Zavorotņukas meita, kas atgriezusies pie savas mātes, parādījusi kapa pieminekli

Tiesa, jau pāris dienas pēc dzemdībām bērnam kaut kas nebija kārtībā. Bet vecāki viņu nerādīja ārstiem, viņi mēģināja ārstēties paši, mājās. Pāris uzskatīja, ka viņi var izdarīt no pašu ko ārsti.

 

Tomēr stāsta turpinājums izrādījās ļoti traģisks – lasi tālāk

Leave a Comment