Mirusi aktrise un televīzijas raidījumu vadītāja; aktrise noģība kādas savas izrādes laikā

Kļuvis zināms, ka no šīs dzīves ir šķīrusies ukraiņu aktrise un televīzijas raidījumu vadītāja Ruslana Pisanka. Pēdējā laikā viņa uzturējās Vācijā, kur, cīnoties ar smagu slimību, izgāja ārstniecības kursu.

Pagaidām nav zināms, kāda slimība kļuva par Pisankas nāves iemeslu, skaidrs ir tikai viens – kaiti viņai diagnosticēja ārvalstīs.

Ilgus gadus Pisanka mocījās ar lieko svaru, bet ar laiku viņai izdevās atbrīvoties no 42 kilogramiem. Nesen aktrise stāstīja, kā ir cīnījusies ar neveselīgo ķermeņa svaru.

“Nācās saņemt sevi rokās. Es pamēģināju visas viņu desas, cīsiņus, alu. Ja es būtu Vācijā un neēstu cīsiņus, mani nesaprastu. Bet vācu porcijas ir tik milzīgas, ka tās nevarēja notiesāt pat mūsu kompānijā esošie vīrieši. Tādos brīžos es iztiku ar zupiņu. Bet pēc zivs un salātu notiesāšanas nogāju vairāk nekā 15 tūkstošus soļu”, – dalījās Ruslana Pisanka.

Lasi vēl: ”Lauku sētas” slavenais gejs Ingars nācis klajā ar satraucošu informāciju: ”Esmu to nolēmis darīt!”

Bet ne tik sen atpakaļ aktrise noģība kādas savas izrādes laikā. Tiesa, toreiz Pisanka aicināja viņas fanus nekrist panikā, vien atzīmēja, ka ir nejauši paklupusi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment