”Lauku sētas” slavenais gejs Ingars nācis klajā ar satraucošu informāciju: ”Esmu to nolēmis darīt!”

Augustā ar devīto sezonu pie skatītājiem atgriezīsies populārais realitātes šovs “Lauku sēta”, un izmēģināt spēkus spēlē vēlreiz nolēmis Ingars Babčuks, kurš šovā startēja pirms četriem gadiem.

Vasaras sākumā jau vairākus gadus Anglijā dzīvojošais Ingars Babčuks “tv3.lv” atklāja, ka izjukušas viņa ilggadējās attiecības ar mīļoto vīrieti britu mūziķi Oliveru, kā arī paredzētās kāzas un viņa sirdi iekarojis cits kavalieris. Taču drīz vien viņš nolēmis vasaras atvaļinājumu Latvijā apvienot ar startu “Lauku sētā”, raksta izklaide.tv3.lv

Lasi vēl: Tiek izsludināts konkurss uz “Latvijas Pasta” valdes locekļa amatu ar atbildību tehnoloģiju un digitālās transformācijas jomā

28 gadus vecais Ingars, kurš patlaban cītīgi raksta savu grāmatu, uzskata, ka televīzijas šova piektajā sezonā, kad “Lauku sētas” filmēšana norisinājās “Jaunozolu” saimniecībā Māriņkalnā Alūksnes pusē, sevi nav gana labi parādījis, tādēļ tagad nolēmis šovam pieteikties atkal:

“Man ir jāpierāda, ka man nevajag vannas bumbiņas “Lauku sētā”. Es uz šovu varu aiziet arī bez telefona un darboties, cīnīties līdz galam. Gribu sevi parādīt daudz labāk.”

Līdz augustam Ingars uzturēsies Latvijā, un piedalīšanos “Lauku sētā” puisis redz kā “lielisku iespēju, kā pavadīt vasaru Latvijā”.

Atminoties sevi spēlē pirms četriem gadiem, Ingars ir paškritisks: “Es visu varēju izdarīt daudz citādāk, tik viegli nepadoties.” Puisis atklāj, ka notikumi un piedzīvojumi “Lauku sētā” izvērsušies daudz grūtāki, nekā viņš bija paredzējis iepriekš, un sarežģītākais bijis uzdotos darbus labi paveikt noteiktajos termiņos.

“Es noteikti negribu atkal celt šķūni. Tā man bija trauma. Pēc tam vēl pusgadu murgoju, ka man jāceļ šķūnis. Vieglākie darbi bija ravēšana,” par darbiem “Lauku sētā” stāsta Ingars.

Izklaide.tv3.lv

Leave a Comment