Miljonāri un miljardieri! Šie ir tikai fakti: visbagātākie planētas vīrieši dzimuši šajās Zvaigžņu zīmēs

Foto – Pexels

Meklējot cilvēku panākumu slepenos iemeslus, kas nemainīgi piesaista sabiedrības uzmanību, analītiķi atkal un atkal vēršas arī pie Zvaigznēm. Pētot “Forbes” planētas turīgāko cilvēku sarakstu, eksperti ir izdarījuši pārsteidzošu atklājumu – dažas Zvaigžņu zīmes šķiet īpaši labvēlīgas miljardieru dzimšanai.

Protams, ka daudzi no jums teiks – viss ir atkarīgs no cilvēka darba spējām, prāta analīzes, rakstura un iegūtas izglītības, kā arī veiksmes, protams! Tomēr nenoliedzami, ka analizējot iegūtos faktus, ir skaidri redzams, ka dažas Zvaigžņu zīmes ir daudz “uzņēmīgākas” pret naudu, bagātību un veiksmi.

Noskaidrosim, kuras!

Auns

Foto – Pexels

Protams, ka iegūtie fakti liecina, ka miljardieri ir dzimuši zem katras no 12 Zvaigžņu zīmēm, un katrai no tām piemīt savas unikālas īpašības, kas var palīdzēt vai diemžēl pretēji – kavēt šos finansiālos panākumus. Piemēram, Auni (8 % no saraksta) ir pazīstami ar savu uzstājīgo raksturu. To vidū ir tādas ievērojamas personības kā “Microsoft” viceprezidents Stīvs Ballmers un Ingvars Kamprads – zīmola “IKEA” dibinātājs.

Izpildi šo testu!

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

Skorpions

Skorpiona zīmē pasaulē ir nācis Bils Geitss. Lai gan tā nav visizplatītākā Zvaigžņu zīme starp miljardieriem, tomēr tā ir tāda zīme, kurā dzimušie cilvēki gūst panākumus, pateicoties savai apņēmībai un raksturam kopumā. Zvaigžņu zīmju eksperti Skorpionu panākumus saista ar viņu spēju manipulēt ar apkārtējiem, kas neapšaubāmi veicina viņu ietekmi arī biznesā.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment