Miljonāri un miljardieri! Šie ir tikai fakti: visbagātākie planētas vīrieši dzimuši šajās Zvaigžņu zīmēs

Vērsis

Foto – Pexels

“Zelta” Vērsis, tā varētu raksturot šajā zīmē dzimušajos cilvēkus. Jo viņi ir pazīstami ar savu izturību, noteiktību un spēju iet uz mērķi. Arī biznesā šie cilvēki tiecas pēc veselā saprāta, kas bieži vien palīdz viņiem radīt tādus uzņēmumus un sasniegumus biznesā, kas viņus neapšaubāmi ierindo stabilā “Forbes” sarakstā – tur, kur tiem jābūt – pie miljonāriem un pat miljardieriem.

Lasi vēl: Viņus sagaida kardinālas pārmaiņas…. Slavenā ezotērikas eksperte Vasilisa Volodina paziņo, ka maijā 3 Zvaigžņu zīmēm dzīve burtiski apmetīs kūleni

Jaunava

Foto – Pexels

Bet nepārprotami līderi ir viņi! Saskaņā ar jaunākajiem pētījumiem lielākā daļa “Forbes” sarakstā iekļauto vīriešu – miljardieru ir nākuši pasaulē Jaunavas zīmē. No 793 sarakstā iekļautajiem 793 vārdiem tika analizēti 613, no kuriem vairāk nekā 70 (aptuveni 12 %) ir dzimuši laikā no 23. augusta līdz 22. septembrim. Tādējādi Jaunavas ieņem līderpozīciju starp Zvaigžņu zīmēm, kas ir tendētas uz pasakainiem finansiāliem panākumiem.

Lai gan ezotērika, protams, nav precīza un noteikta zinātne, vērojot miljardieru panākumus, var secināt, ka katrai Zvaigžņu zīmei ir savas stiprās un vājās puses, kas var ietekmēt spēju sasniegt un saglabāt bagātību. Šķiet, ka zvaigznēm patiešām ir nozīme bagātības un veiksmes faktorā.

Leave a Comment