Mežāzim ceļā būs nelabvēļi, bet Vēzim slinkuma uzplūdi; Globas nedēļas prognoze no 10. līdz 16. jūnijam

Pāvels Globa, viens no pasaulē slavenākajiem un cienījamākajiem zvaigžņu ekspertiem, atkal piedāvā savu nākamās nedēļas prognozi periodam no 10, līdz 16. jūnijam.

Viņa prognozes, kas balstītas uz zvaigžņu stāvokli, vienmēr ir precīzas un noderīgas. Uzzināsim, kas mūs sagaida nākamajās septiņās dienās.

Šī nedēļa lielākajai daļai no mums solās būt labvēlīga. Laime būs daudzu cilvēku pusē, un ģimenes varēs atrast laimi un harmoniju.

Nedēļa būs piesātināta ar interesantiem notikumiem, kas atstās pozitīvu iespaidu ikviena cilvēka dzīvē. Cilvēki ar pozitīvu enerģiju būs vislabākajā formā, savukārt tie, kas izstaro negatīvismu, saskarsies ar grūtībām.

Dvīņi būs baumu virpulī, bet Lauvām emocionāli grūta diena; Dienas horoskops 10. jūnijam visām Zodiaka zīmēm

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Nedēļas beigas Auniem būs visveiksmīgākās. Eksperts iesaka aktīvi darboties un nebaidīties pieņemt svarīgus lēmumus. Tas palīdzēs atvērt finanšu plūsmas un piesaistīt naudas veiksmi. Kontrolē savas emocijas, lai tās netraucētu veikt svarīgas lietas. Nedēļa ir labvēlīga arī mīlestības atrašanai, attiecību nostiprināšanai, flirtam un romantikai. Nevilcinieties iesaistīties kopīgās aktivitātēs ar saviem mīļotajiem.

 

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Vientuļajiem Vēršiem mīlestībā smaidīs veiksme, taču tev būs jābūt drosmīgam. Svarīgi pirmdien neaizrauties ar mazsvarīgām lietām un noteikt prioritātes, lai netērētu laiku veltīgi. Daudzi Vērši spēs atrast savu mērķi, stiprināt garīgo spēku. Iespējama arī finansiāla veiksme, parādīsies jauni ienākumu avoti.

 

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Merkurs ir spēcīgs, tāpēc Dvīņi ir uz viļņa viļņa. Galvenais – saglabāt disciplīnu un nemest lietas pusceļā. Ja pirmdien pārvarēsi grūtības, tad jebkurā citā dienā spēsi noturēties virs ūdens. Nedēļa ir piemērota jauniem iesākumiem, palīdzībai tuviniekiem, patīkamiem pārsteigumiem un socializācijai. Vientuļajiem Dvīņiem veiksies mīlestībā.

Lasi arī: Ar ko barot burkānus, lai tie augtu veselīgi un saldi: lai izvairītos no konkurences, dārzkopji nelabprāt dalās ar šo recepti

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Zvaigznes palīdzēs Vēžiem atbrīvoties no slinkuma un apātijas, būs motivācija aktivitātei biznesā, darbā un mīlestībā. Nedēļas sākums ir piemērots atbildīgiem uzdevumiem un komandējumiem. Nedēļas beigās labāk palikt mājās un nodarboties ar sportu. Noderīgas būs jaunas iepazīšanās un socializēšanās.

 

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Šis ir lielisks laiks socializācijai, flirtam un komandas darbam. Eksperts iesaka Lauvām veikt visus svarīgos pirkumus līdz nedēļas beigām, jo svētdien Merkurs kļūs negatīvs. Ieteicams nedot tukšus solījumus un izvairīties no smagām maltītēm, vairāk laika pavadīt ārā.

 

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Zvaigznes palīdzēs Jaunavām atpūsties, mainīt vidi un veikt svarīgus pirkumus. Ieteicams izvairīties no trokšņainiem pasākumiem un iepazīties ar interneta starpniecību. Romantiskus randiņus labāk rīkot klusā vidē. Kopumā nedēļa būs ārkārtīgi pozitīva, tāpēc vari sagaidīt panākumus visās jomās.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment