Mežāzim ceļā būs nelabvēļi, bet Vēzim slinkuma uzplūdi; Globas nedēļas prognoze no 10. līdz 16. jūnijam

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Eksperts Svariem iesaka nedēļu sākt ar mājas un darbavietas sakopšanu. Tas palīdzēs piepildīt mājokli ar labvēlīgu enerģiju un piesaistīt veiksmi. Biznesā un darbā var rasties grūtības, taču Svariem ar tām būs viegli tikt galā. Nedēļa būs veiksmīga mīlestībā, ir svarīgi labi izskatīties, lai radītu vislabāko iespaidu.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem šis ir uzvaru un plānu īstenošanas laiks. Ja personīgajā dzīvē ir simpātijas pret kādu cilvēku, ir laiks rīkoties, nevis cerēt uz nejaušību. Vislabāk sākt no pirmdienas rīta, jo planētu enerģija pakāpeniski pasliktināsies nedēļas beigās. Negatīvo Merkura ietekmi no 16. datuma kompensēs spēcīgā Venēra, kas vairos pārliecību par savām spējām.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Šonedēļ Strēlniekiem būs vairāk laika jāvelta mīļajiem. Pacietība būs galvenais faktors, lai saglabātu harmoniju attiecībās ar mīļajiem, radiniekiem un draugiem. Regulāra saziņa un palīdzība palīdzēs stiprināt savstarpējo sapratni. Šis ir arī piemērots laiks, lai slēgtu naudas parādus, kas sniegs atvieglojumu un finansiālu stabilitāti.

Dienas prognoze 10.jūnijam: daži saskarsies ar nebeidzamām problēmām!

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Lietišķā sfēra nāks pretī daudz izaicinājumu Mežāžiem. Iespējama nelabvēļu parādīšanās, ar kuriem tev nāksies cīnīties ar savām metodēm. Tuvu cilvēku vārdi var kļūt par vērtīgiem pavedieniem sarežģītās situācijās. Nedēļa solās būt interesantu notikumu pilna. Fiziskās aktivitātes uzturēšana un nepatīkamu sīkumu ignorēšana palīdzēs tev justies labāk un tikt galā ar izaicinājumiem.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Planētas palīdzēs Ūdensvīriem atbrīvoties no negatīvām domām, taču ir svarīgi saglabāt kontroli pār situāciju un izvairīties no riska. Attiecībās ar cilvēkiem tev jābūt pacietīgam, izvairoties no konfliktiem, kas varētu sagraut draudzību vai mīlestību. Nedēļa sola patīkamus pārsteigumus, taču ir svarīgi saglabāt uzmanību un iesaistīties visās lietās.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm šis ir ideāls laiks garīgām praksēm, kas var ievērojami uzlabot dzīvi. Darbā drosmīgi pieņem svarīgus lēmumus, neizvairies no aktivitātes un dinamikas. Darbā tev palīdzēs kolēģu atbalsts un uzmanīga attieksme pret viņiem. Veiksme pavadīs Zivis gandrīz visos aspektos, taču ir vērts pievērst uzmanību veselībai, jo Veneras ietekme tagad ir destruktīva.

Ievērojot šos ieteikumus, katras zvaigžņu zīmes pārstāvji spēs maksimāli izmantot nākamās dienas un rast harmoniju dažādās dzīves sfērās.

Leave a Comment