Meteorologi nosauc precīzu datumu, kad atgriezīsies pavasara siltums, gaidāmi pat +15 grādi

Meteoroloģijas dienests ir ziņojis, ka šonedēļ gaidāms aukstums. Saskaņā ar prognozi naktī gandrīz visur iestāsies sals, bet dienā termometri rādīs 0°…+5°. Galu galā temperatūra pakāpsies par grādu vai diviem, bet joprojām būs diezgan vēss, tomēr ne ilgi.

Līdz nedēļas beigām valsts reģionā būs vairāk saules, un dažos reģionos temperatūra paaugstināsies līdz +9°…+15°. Cilvēki varēs izbaudīt īstu pavasara siltumu un saulīti.

7.-8. martā visā Austrumeiropā būs auksti, bet nedēļas beigās temperatūra paaugstināsies līdz +9°…+11° vairākos reģionos. Par to liecina Weather dati. Sasilšana gaidāma valsts rietumos, un tā skars arī dienvidu reģionus.

7. martā gaidāms pārsvarā mākoņains laiks. Temperatūra būs no +2° līdz +6°, tikai dažviet citur apgabalos gaiss iesils līdz +10°…+11°. Aukstums pamazām atkāpsies.

8. martā būs vairāk saules, bet temperatūra saglabāsies gandrīz nemainīga, +4°…+6°. Nokrišņu nebūs. Nedēļas nogalē no rietumiem sasniegs siltums.

Debesis skaidrosies un gaiss sasils līdz +6°…+9°. Valsts dienvidos gaidāms neliels sasilšana līdz +6°…+8°. Pārējā valstī joprojām būs auksti, tomēr arī tur aukstums atkāpsies.

Kāpēc automašīnā pārvadāt saulespuķu eļļu: četri neapšaubāmi iemesli

Lasi arī: “Mūs neinteresē ikviens Latvijas iedzīvotājs!” Jaunā VID vadītāja paziņo, kādos gadījumos kontrolēs skaidrās naudas plūsmu bankomātos

Nedēļas beigās, 10. martā, būs neliels mākoņu daudzums. Temperatūra pakāpsies līdz +9°…+11° rietumos un līdz +13° citviet. Dienvidu reģionos termometra stabiņš rādīs +5°…+9°.

Nākamās nedēļas laika apstākļi būs saulaini un sausi, turpinot iepriekšējo nedēļu tendenci. Paaugstināsies arī temperatūra, un nedēļas vidū tā vietām sasniegs pat 10 grādus.

Šī ir lieliska iespēja izbaudīt pavasara atnākšanu un doties pastaigās dabā, lai izbaudītu silto laiku un sauli. Atcerieties, ka naktīs temperatūra joprojām var būt zema, tāpēc tērpieties atbilstoši laikapstākļiem.

 

Leave a Comment