“Mēs gaidījām mazuli”: dziedātāja, kas inficējusies ar kādu slimību, diemžēl dzemdības nepārdzīvo un iet bojā

Diemžēl traģisks notikums notika vien neilgu laiku atpakaļ. Sieviete iet bojā dzemdību laikā dēļ savas veselības pasliktināšanās. Diemžēl arī mazulis neizdzīvo. 

Dvēseles atdalīšanās no ķermeņa notiek pēc cilvēka nāves. Saskaņā ar reliģiskajām mācībām šajā brīdī dvēsele atstāj ķermeni un dodas uz citu pasauli. Zinātniski tas notiek tāpēc, ka apstājas sirdsdarbība un elpošana un pazeminās ķermeņa temperatūra.

Dvēseles atdalīšanās no ķermeņa nenotiek uzreiz, bet gan pakāpeniski. Pirmās mirst smadzenes, kas pārstāj signalizēt visu orgānu darbību. Pēc tam apstājas sirds un pārtrauc asiņu plūsmu uz orgāniem, attiecīgi audi zaudē barošanu un sāk sadalīties.

Tiklīdz ķermenis pārstāj dzīvot, dvēsele to pamet. Saskaņā ar garīgajām mācībām dvēseles atdalīšanās no ķermeņa notiek pēcnāves laikā pirmajās trīs dienās. Šajā laikā dvēsele piedzīvo adaptācijas periodu un atrodas starpstāvoklī starp dzīvi un pēcnāves dzīvi.

Ārzemniece Lilija Sabirova nomira dzemdību laikā. Meitenes organisms nespēja tikt galā ar koronavīrusa sekām.

Par mākslinieces nāvi pastāstīja viņas vīrs Gadels Galimzjanovs. Pēc vīrieša teiktā, Lilijai COVID-19 tika diagnosticēts vēl pirms dzemdībām. Plaušu bojājumi bija smagi, meitene dzemdēja smagā stāvoklī. Rezultātā bērns piedzima bez dzīvības pazīmēm. Pēc tam nomira arī jaunā māmiņa.

 

“Lilija piedzīvoja daudz grūtību, ļoti agri kļuva par bāreni. Neskatoties uz to, neapjuka, nesalūza. Visas grūtības centāmies pārvarēt kopā. Mēs gaidījām, kad piedzims mūsu bērniņš, bet iznāca tā, kā iznāca. Mēs vienojāmies dēlu nosaukt par Džamilu,” medijam Intertat pastāstīja Galimzjanovs.

Lilija un viņas mazulis tika apglabāti kopā. Gadels uz sievas kapa atstāja viņas mīļākos ziedus – baltas rozes. Šogad vīrs un sieva nosvinēja piekto kāzu gadadienu.

Lasi vēl: Aizmirstiet par sniegu: sinoptiķis sniedza prognozi novembrim

Lilija strādāja kultūras centrā “Zalesny”. Meitene bija radoša personība: viņa dziedāja, spēlēja harmoniku, vadīja vokālās nodarbības. Kolēģi ir satriekti ar ziņu par mākslinieces nāvi. Kluba “Vitamin teen” darbiniece Albīna Karmiševa pastāstīja, ka Sabirovas vecākus piemeklēja smags liktenis: viņi aizgāja mūžībā ar piecu mēnešu starpību.

“Mamma nomira no vēža, tēvs nomira no retas ģenētiskas slimības. Neskatoties uz visām grūtībām, viņa nepadevās un skatījās uz dzīvi ar smaidu,” apliecināja Albīna.

Leave a Comment