Merilina Kerro paziņo, ka trīs zvaigžņu zīmes oktobra beigās, ar lielu iespējamību, ievērojami papildinās savus maciņus

 

Zvaigznes sola, ka šie laimīgie jau pavisam drīz saņems spēcīgu finanšu pieplūdumu.

Eksperte noteikusi zvaigžņu zīmes, kuras oktobra beigās var ievērojami piepildināt savus makus ar finansiāliem labumiem. Jaunā naudas kursā ieies 3 zvaigžņu zīmju pārstāvji, bet fortūna sniegs viņiem maksimālu atbalstu visos finanšu jautājumos. Šie laimīgie varēs nopietni bagātināt savu stāvokli, jo zvaigznes sola jau pavisam drīz jaudīgu finanšu plūsmu.

 

Mežāžiem otrā rudens mēneša beigās atvērsies daudzas finanšu perspektīvas. Viņiem nenāksies pārāk iespringt, lai saņemtu prēmiju vai jūtamu algas pielikumu.

Šajā laikā Mežāžiem labāk izrādīt aktivitāti un parūpēties par kvalifikācijas paaugstināšanu – kursi, treniņi – tas palīdzēs palielināt savu vērtību kā labam speciālistam, un tad priekšniecībai nekas cits neatliks kā Mežāžus apbalvot vai pat pavirzīt pa karjeras kāpnēm.

Lasi arī: Rūnu prognoze nedēļai no 21. līdz 27. oktobrim visām zvaigžņu zīmēm

Pateicoties savai dedzībai, zvaigznes sola finanšu pieplūdumu Dvīņiem, kuri skaidri zina, kā var ātri tikt pie finansiālas labklājības. Turklāt viņi vienmēr cenšas to darīt pareizi, neiesaistoties apšaubāmās darbībās.

 Šie cilvēki turpinās palielināt savas finanses, pat neskatoties uz to, vai viņiem ir pastāvīgs vai īslaicīgs ienākumu avots. Tāpat viņiem ir visas iespējas pakāpties par karjeras kāpnēm, kas aizvedīs pie algas pielikuma un prēmijas. Tāpēc tagad var mierīgi veidot plānus attiecībā uz apjomīgiem pirkumiem un sen ieplānoto remontu – finanšu stāvoklis ļaus īstenot vēlamo.

 

Atbrīvojoties no slinkuma, Zivis gāzīs kalnus un gūs pieeju visiem iespējamiem materiāliem labumiem. Zivīm nevajag baidīties spert riskantus soļus, īpaši, ja tie saistās ar darba nomaiņu vai sava biznesa uzsākšanu.

 Ikviens lēmums tā vai citādi viņus virzīs pretī finansiālai labklājībai. Noteikti vajag ieklausīties savā iekšējā balsī – tā nepievils, un tāpēc, ja rodas vēlme veikt spontānus ieguldījumus, nevajag cīnīties pašam ar sevi, šis solis jāveic ar vieglumu. Pēc tam varēs ar gandarījumu baudīt savus finansiālos augļus.

COMMENTS

Leave a Comment