Vēžiem daudz darāmā, bet Jaunavām vajag uzņemties iniciatīvu; Globas dienas prognoze 23. oktobrim visām zīmēm

Trešdiena, 2024. gada 23. oktobris, solās būt pozitīva diena, kas vairumam zvaigžņu zīmju sniegs jaunas iespējas. Tomēr ir svarīgi spēt šīs iespējas izmantot, kā to prognozē slavenais eksperts Pāvels Globa.

Zvaigžņu eksperts dalījās ar savām prognozēm katrai zīmei šai dienai. Spogulis žurnālisti analizēja saņemto informāciju.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem ir svarīgi veikt iekšēju analīzi, apzinot savas stiprās un vājās puses. Strādājot pie savām nepilnībām un pieņemot sevi, tu spēsi sasniegt patiesu laimi.

 


Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Šajā dienā Vēršu dzīvē dominēs radošums un romantika. Šis ir lielisks laiks, lai īstenotu savus vismīļāk lolotos sapņus.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Šajā dienā Dvīņiem būs nepieciešama apdomība, piesardzība un piesardzība. Jūs varat saskarties ar bažām un bailēm, un tas ir pamatoti.

Lasi arī: Merilina Kerro paziņo, ka trīs zvaigžņu zīmes oktobra beigās, ar lielu iespējamību, ievērojami papildinās savus maciņus

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēži šajā dienā saskarsies ar lielu darba slodzi. Tomēr jums izdosies veiksmīgi tikt galā ar visiem uzdevumiem. Vakarā centies atpūsties un darīt ko interesantu un patīkamu.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām vajadzētu būt uzmanīgām pat pret sīkumiem. Koncentrējies uz rezultātu sasniegšanu, neļaujot, lai svešas iejaukšanās un iekšējie komandas konflikti novērš tavu uzmanību.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām šajā dienā vajadzētu drosmīgi ķerties pie sava biznesa, uzņēmējdarbības vai jauna projekta uzsākšanas. Tu esi spēka un enerģijas pilns, kas ļaus tev viegli apsteigt visus konkurentus.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem šī diena nebūs viegla un nesīs zināmas grūtības. Nezaudējiet optimismu un nepadodieties. No paša rīta sastādi rīcības plānu un seko tam, lai tiktu galā ar svarīgākajiem uzdevumiem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Leave a Comment