Rūnu prognoze nedēļai no 21. līdz 27. oktobrim visām zvaigžņu zīmēm


Šonedēļ zvaigznes mums ir sagatavojušas daudz pārsteigumu un likteņa pavērsienu! Dažus cilvēkus priecēs veiksme un sasniegumi, savukārt citi var saskarties ar grūtībām un raizēm.

Runologs Igors Večerskis piedāvā jums ieskatīties nākotnē, izmantojot detalizētu prognozi katrai zvaigžņu zīmei. Kas jūs gaida šonedēļ un kādi lēmumi jums palīdzēs tikt galā ar jebkādiem izaicinājumiem.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auniem šonedēļ vajadzētu būt īpaši uzmanīgiem pret savām iekšējām sajūtām. Apgrieztā Lagūza ietekmē tu vari izjust emocionālu nestabilitāti un intuitīvās saiknes ar sevi zudumu. Nevajag steigties panikā. Tas var būt signāls, lai palēninātu tempu un ieklausītos savās patiesajās vēlmēs.

Dodot sev laiku, lai sakārtotu savas jūtas, tu ne tikai līdzsvarotu savu iekšējo “es”, bet arī sagatavosies jauniem centieniem. Tajā pašā laikā Uruz enerģija sniegs tev spēku un neatlaidību, kas ir ideāli piemērots, lai īstenotu savus plānus. Tomēr esi uzmanīgs: invertētais Turisas brīdina no impulsīvu lēmumu pieņemšanas. Vecas problēmas var atkal atgriezties prātā, taču tev ir iespēja ar tām tikt galā reizi par visām reizēm, neiesaistoties jaunos riskos.

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Vēršiem runas vēsta par pārbaudījumu un pārmaiņu periodu. Nautizs norāda uz resursu vai laika trūkumu, taču tieši šie izaicinājumi palīdzēs tev rūdīt raksturu. Izmanto ierobežojumus kā iespēju koncentrēties uz to, kas ir vissvarīgākais.

Evaz, lai gan nesola strauju progresu, nodrošinās stabilu virzību uz priekšu. Uzticieties procesam, pat ja tas nenotiek saskaņā ar plānu. Apvērstais Raido var norādīt uz īslaicīgiem apstāšanās vai kavējumiem, taču neuztveriet tos kā neveiksmi. Tā ir iespēja pārdomāt savus mērķus un koriģēt kursu, lai virzītos pareizajā virzienā.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņi šonedēļ saskarsies ar interesantiem izaicinājumiem un spilgtiem notikumiem. Runu Turisaz, Nautiz un Soulo ietekmē tev nāksies izrādīt apņēmību un izturību. Turisaz mudina tevi aktīvi aizstāvēt savas intereses un pievērsties svarīgiem uzdevumiem. Jums var rasties sajūta, ka kaut kā pietrūkst – tā ir Nautiz ietekme.

Nebīstieties, jo šie laika ierobežojumi palīdzēs jums labāk izprast savas patiesās vajadzības. Taču Soulo, saules rūna, sola, ka tevi gaida uzvaras un skaidrība. Ja izrādīsiet pacietību un neatlaidību, spilgtas pārmaiņas nebūs ilgi jāgaida.


Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēži, esi gatavs spēcīgām emocijām un dziļām atziņām par saviem iekšējiem konfliktiem. Ingus rūna piešķirs tev kaislību un radošu enerģiju, kas būs lielisks pamats attiecību un partnerattiecību stiprināšanai.

Tomēr apgrieztā Manna var likt tev izjust atbalsta un sapratnes trūkumu no apkārtējo puses. Strādājiet pie sava iekšējā līdzsvara, un situācija drīz uzlabosies. Runa Othal atgādina par ģimenes un sakņu nozīmi – veltiet laiku, ko pavadīt kopā ar tuviniekiem, tas sniegs jums spēku un pārliecību.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvas, gatavojies progresa un harmonijas pilnai nedēļai! Dagaz rūna simbolizē jaunu dienu, kad viss, kas šķitis drūms, tiek izgaismots ar skaidrības gaismu. Tu sajutīsi enerģijas pieplūdumu, gatavojoties jauniem centieniem.

Raido sola labus ceļojumus un veiksmīgu virzību uz saviem mērķiem – droši sekojiet saviem sapņiem. Gebo uzsver dalīšanās un vienlīdzības nozīmi attiecībās, tāpēc šis ir ideāls laiks sadarbībai un jaunu kontaktu dibināšanai.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām šonedēļ būs īpaša dinamika, pateicoties rūnu Isa, Soulo un apgrieztā Evaz ietekmei. Isa var radīt tev miera un gaidīšanas periodu, kad darbība tiks atlikta.

Nesteidzies uz satraukumu – šo laiku labāk izmantot dziļām pārdomām un sagatavošanās darbiem nākotnē. Soulo kā gaismas stars iedvesmos jūs jaunām idejām un palīdzēs izteikt savas domas. Šis ir lielisks laiks, lai dalītos savos plānos ar apkārtējiem un iedvesmotu viņus uzsākt kopīgus centienus.

Tomēr apgrieztā Evaz brīdina: kustība var nebūt tik strauja, kā jūs cerējāt. Atceries, ka katra pauze tuvina tevi panākumiem – izmanto šo laiku gudri.

Foto – Pixabay

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svari šonedēļ iesaka pievērsties iekšējam darbam un būt pacietīgiem. Apgāztā Berkāna var radīt sajūtu, ka izaugsme palēninās un tu nevirzies uz priekšu, kā esi plānojis.

Šis ir ideāls laiks, lai pārvērtētu savas prioritātes un mērķus. Savukārt Teivāzs tev dos spēku un apņēmību – izmanto šo impulsu, lai pārvarētu radušos izaicinājumus.

Keno reverss var liecināt par īslaicīgu iedvesmas un kontroles trūkumu, taču nevajag panikot: pat miera brīžos jūs varat atrast savu iekšējo gaismu un turpināt virzīties uz priekšu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Leave a Comment