Rūnu prognoze nedēļai no 21. līdz 27. oktobrim visām zvaigžņu zīmēm

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioni piedzīvos interesantu enerģiju kombināciju, pateicoties rūnām Isa, Yera un apgrieztajam Uruz. Isa aicinās tevi apstāties, lai analizētu pagātni un padomātu par nākotni.

Yera sola atalgojumu par jūsu pūlēm – darba augļi sāks parādīties, pat ja ne uzreiz. Tomēr apgrieztais Uruz brīdina par iespējamo enerģijas trūkumu. Tas ir īslaicīgs stāvoklis, un līdzsvara saglabāšana palīdzēs jums pakāpeniski atgūt spēkus.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem runas vēsta par gaišu un produktīvu nedēļu. Yera norāda uz viena dzīves cikla pabeigšanu un pelnītu rezultātu iegūšanu. Tu beidzot ieraudzīsi, ka tavas pūles nes augļus, un tas tev sniegs gandarījumu.

Dagaz simbolizē jaunu dienu un spilgtas pārmaiņas, lai gan tas var prasīt, lai jūs pabeigtu dažus pavērsienus. Ja tev ir plāni, tagad ir īstais laiks rīkoties! Soulo tev sniedz skaidrību un panākumus – tu esi uz pareizā ceļa, turpini droši virzīties uz priekšu.


Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Šonedēļ āži izjutīs rūnu Soulo, Gebo un apgrieztā Mannaz ietekmi, kas uzsver harmonijas un apkārtējo patieso mērķu izpratnes nozīmi. Soulo sniegs tev dzīvīgu enerģiju, kas var palīdzēt pārvarēt jebkādas grūtības. Šis ir ideāls laiks, lai parādītu savus talantus un pašpārliecinātību.

Gebo sola veiksmīgu sadarbību – nebaidieties dalīties ar savām idejām, un jūs noteikti saņemsiet atbalstu no tuviniekiem un kolēģiem. Tomēr apgrieztā Manna atgādina, ka tev jārealizē savas vēlmes un mērķi. Jums var būt nepieciešams vairāk laika pārdomām, lai sasniegtu iekšējo harmoniju.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīriem šonedēļ runas sniedz unikālu iespēju iekšējam darbam un pašaizsardzībai. Nautiz norāda, ka tev, iespējams, kaut kas svarīgs pietrūkst, bet tas ir tieši tas stimuls, kas tev nepieciešams, lai kļūtu spēcīgāks. Pacietība un neatlaidība palīdzēs tev pārvarēt visus šķēršļus, kas būs ceļā.

Dagaz pavērs jaunus apvāršņus un iespējas, ļaujot jums aizvērt vecās durvis un virzīties uz priekšu. Gaidi spilgtus notikumus un jaunus sākumus! Algiz nodrošinās tev aizsardzību – uzticies saviem instinktiem, un tu vari izvairīties no nevajadzīgiem riskiem.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Savukārt Zivis jutīs enerģijas pieplūdumu, pateicoties Ingus, kas nedēļas laikā iedvesmos tevi būt aktīvam. Šis ir lielisks laiks, lai īstenotu emocionālus un radošus projektus, kurus esi plānojis jau sen.

Tomēr apgrieztā Manna var liecināt par zināmām grūtībām pašizaugsmes jomā – iespējams, tev vajadzētu pārskatīt savus mērķus un plānus. Uruz sniegs jums spēku, kas nepieciešams, lai pārvarētu jebkādus šķēršļus. Nebaidieties no grūtībām, jo tās palīdzēs jums vairot pārliecību par sevi un savām spējām.

Šonedēļ tev ir visas iespējas personīgajai izaugsmei un jauniem sasniegumiem. Izmantojiet to gudri.

Leave a Comment