Melnā svītra aizstās balto: Globa nosauca divas horoskopa zīmes, kurām būs problēmas itin visā tuvākajā laikā

Zvaigžņu speciālists brīdināja par gaidāmajām nepatikšanām. Astroloģe Tamāra Globa nosaukusi divas zodiaka zīmes, kurām draud lielas naudas summas zaudēšana un lielas nepatikšanas. 

Jaunavas var kļūt par krāpnieku un zagļu upuriem. Globa šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem iesaka būt modriem, un palīdzību varat saņemt pie tuviniekiem.

Ja nejūtaties pārliecināts par sevi, vērsieties pēc palīdzības pie draugiem un paziņām. Ieklausies viņu padomos, bet ņem vērā savas stiprās puses un iespējas – tas, kas kādam citam var šķist nekas, tev var izrādīties grūts un sarežģīts.

Attiecības var kļūt sarežģītas pārāk augstu prasību un pretenziju dēļ. Esi piekāpīgāks.

Ūdensvīriem labāk pagaidām atturēties no aizņēmumiem un kredītiem, bet materiālos jautājumus atlikt uz piemērotāku periodu.

Pēc astroloģes domām, šobrīd šajās zīmēs dzimušajiem ir svarīgi būt ārkārtīgi uzmanīgiem, neveikt pārsteidzīgas ar finansēm saistītas darbības.

Lasi vēl: “Bīstams gads”: 3 zodiaka zīmes, kurām 2023. gadā sākot no marta neveiksies pilnīgi nekur

Darbā var rasties ideoloģiskas nesaskaņas, pretrunīgi viedokļi un atšķirīga izpratne par lietu būtību. Strīdos var izpausties vienojošais un atšķirīgais, arī kāda sadarbība uz laiku var pārtrūkt.

 

Leave a Comment