“Bīstams gads”: 3 zodiaka zīmes, kurām 2023. gadā sākot no marta neveiksies pilnīgi nekur

2023. gadā veiksme pavadīs vairākas zodiaka zīmes, bet būs arī tādi personāži, kam neklāsies īpaši labi. Astrologi ir atklājuši, kurām horoskopa zīmēm 2023. gads būs neveiksmīgs un ko šo zīmju pārstāvjiem nāksies pārdzīvot.

No vairākiem veiksme novērsīsies naudas izteiksmē, bet citiem, visticamāk, radīsies problēmas personīgajā dzīvē.

Melnā Ūdens truša gadā trim horoskopa zīmēm nepaveiksies ar naudu un tām neizdosies ietaupīt. Šeit jāmin, ka ir zodiaka zīmes, kuras tērē naudu lietām, kas tām nav vajadzīgas.

Lūk, trīs neveiksmīgākās zodiaka zīmes, kurām neklāsies labi naudas jomā

3.vieta – Auns

2023. gadā Auns būs izšķērdīgs. Šajā zodiaka zīmē dzimušie ir absolūti neorganizēti un viņiem dzīvē trūkst skaidru mērķu. Viņiem ir vienalga, vai izveidosies karjera un omulība mājās. Šiem ļaudīm svarīgāk ir izbaudīt dzīvi un kaislīgu mīlestību.

Auni naudu tērē koncertiem, brīvdienām, festivāliem, ballītēm draugu lokā, bāros un restorānos, kur atstāj savu pēdējo naudu.

Viņiem arī nav īpaši veicies karjerā, ja vien viņi nav devušies strādāt uz labi organizētu jomu ar hierarhiju, kur var pacelties uz augstāk atalgotu amatu.

Lasi vēl: Lūk, kā pieteikties šim valsts pabalstam! Krietni augušas arī pabalstos izmaksātās summas

Taču ne visiem Auniem neveicas. Vientuļajiem šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem klājas grūtāk, bet tie, kas ir precējušies, iemācās taupīt ģimenes labā un vairot atbildību.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasi tālāk

Leave a Comment