“Bīstams gads”: 3 zodiaka zīmes, kurām 2023. gadā sākot no marta neveiksies pilnīgi nekur

2.vieta – Svari

2023. gadā Svari neekonomēs līdzekļus un pirks visu pēc kārtas. Un tikai tāpēc, ka citi uzskata, ka viņi ir labiņi. Un kā tādu cilvēku var nelutināt? Tā domā un rīkojas lielākā daļa Svaru, pat ja viņiem izsīkst finanšu līdzekļi.

Kopumā šīs zodiaka zīmes pārstāvji šaubās par sava finansiālā stāvokļa statbilitāti. Viņi var justies labi, ja ir stabils darbs un alga. Reizēm Svariem izdodas izveidot nelielus ietaupījumus. Bet, tiklīdz tas sanāk, šīs zodiaka zīmes pārstāvji sāk tērēt pārāk daudz.

Svari ir ļoti dāsni. Viņi vēlas saviem bērniem vai otrajai pusītei dot visu: dārgas un kvalitatīvas lietas, patīkamu uzturēšanos, spēles, ierīces, unikālu pieredzi. Viņi novēloti domā par naudas taupīšanu.

 

3.vieta – Ūdensvīrs

Ūdensvīri vienmēr būs neveiksmīgo zodiaka naudas zīmju augšgalā, jo viņus piemeklē visdažādākās pārmaiņās, kurām paši nespēj tikt līdzi. Viņi bieži maina darba vietas un aizņemas naudu no draugiem.

Lasi vēl: Kārtis šoreiz tiešām nemelo: Zodiaka zīmes, kurām martā gaidāma finansiāla veiksme

2023. gadā Ūdensvīri būs pastāvīgos iespaidu un nelielu piedzīvojumu meklējumos, tērējot tam naudu. Un, ja viņiem paveiksies atrast labu darbu vai izveidot biznesu, nauda bankas kontā ieripos bez kavēšanās.

Ūdensvīrs uzreiz domās, kur doties, kuras valstis apmeklēt, kādas ierīces pirkt, lai gan tas viss būs diezgan dārgi. Ūdensvīri pat necentīsies taupīt, bet daudzi no viņiem knapi tiks galā ar kredītu nomaksu.

 

Leave a Comment