Meita dalās ar rūgto sirdi plosošo pieredzi ar NMPD brigādi: ”Kāp pati iekšā, man nav laika”

Pirms vienas dienas soctīklos publicēts ļoti sirdi plosošs stāsts par kādas NMPD brigādes attieksmi pret pacientu. Ar šo nepatīkamo situāciju dalījās mātes meita. 

Sieviete ir ļoti apbēdināta ar šādu nepatīkamu situāciju un ļoti pārdzīvo, ka viņas mātei nācās ko tādu piedzīvot, kad ārsti ar savu attieksmi spēja ”noslāpēt” sievietes vēlmi doties uz slimnīcu.

Jaunā sieviete stāsta, ka viņas mātei jau 20 gadus ir diagnoze mirdzaretmija. Agrāk sirdslēkmes varēja būt reizi pusgadā, tagad ar katru reizi biežāk un biežāk ka pat pāris reizes nedēļā var notikt.

Ir brīži kad sirds nomierinās ar medikamentiem, bet ir reizes ka neiztiek bez ātrās palīdzības. Diemžēl šī pieredze ar ātrās palīdzības brigādi sievietei paliks atmiņā ilgi.

No rīta sievietes māte devās uz darbu, cerēja ka būs labāk no zālēm, bet sajuta ka paliek tikai sliktāk. Izsauca ātro palīdzību 6:30, atbrauca diezgan ātri, jo bija vietējie Ādažos.

Ātrā palīdzība piebrauc, atverās logs vaļā un iet monologs paaugstinātā tonī – ”Tā atkal esat jūs! Jūsu dēļ mani atgrieza atpakaļ, kad man jau 7.00 jābūt citā darbā.”

Lasi vēl: Sieviete vērsās slimnīcā pēc palīdzības, būdama pēdējā grūtniecības mēnesī! Ārstus redzētais izbiedēja ne pa jokam!

Sieviete turpina stāstu: 

”Tante kāp iekšā man nav laika. Ko var vilkties uz darbu ka slikti, tas vienreiz ir jāizbeidz!”

Neviens pat neizkāpa ārā, bet to teica caur atvērtu logu. Uz ko mana mamma atteicās braukt ar viņiem, kā arī viņiem pateica – ”Labāk es te pavisam palikšu ne kā ar jums braukšu.”

Uz ko NMPD darbiniece atcirta: ”Davai, kāp iekšā tante, nebūs tev cita brigāde.” Sievietes māte šajā mirklī pagriezās un devās prom. Tomēr ar to viss nebeidzās.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment