Meita dalās ar rūgto sirdi plosošo pieredzi ar NMPD brigādi: ”Kāp pati iekšā, man nav laika”

Šī brigāde jau ne pirmo reizi viņu ved uz Slim**cu, tieši daktere un no viņas nav bijusi laba attieksme. Diemžēl brigādes numuru jaunā sieviete nezin, bet zina to, ka ir vietējie no Ādažu novada.

Jaunā sieviete atminas situāciju: 

”Es aizbraucu pakaļ, viņai ir ar sirdi slikti, knapi elpo, knapi runā un vel šāda attieksme. Mēs gaidījām plkst 8.00, jo šai laikā viņiem notiek maiņa, mamma baidījās, ka atkal atbrauks tā pati. Atbrauca 171 brigāge, LIELS viņiem paldies par palīdzību, par laipnību. Viņiem bija kauns par to ko izstāstījām!”

”Tikai tāpēc mamma nesauc ātro palīdzību, jo retu reizi trāpās laipnas brigādes visbiežāk klausās rupjības”, sieviete turpina.

Diemžēl jaunā sieviete atzīst, ka viņas mātes diagnoze nav ārstējama. Ģimenes ārsts saka sauc ātro, ātrie saka, ej pie ģimenes ārsta. Slim**cā arī ar tādu diagnozi neatstāj, ar to ir jāsadzīvo, sieviete stāsta.

Nu jau mamma mājās, Slim**cā ne ko nedarīja, tikai novēroja, jo bija jau iedzērusi zāles un tās ar laiku iedarbojās un sirds nomierinājās..

Lasi vēl: Mūžībā aizsaukts talantīgs kinoaktieris.. ; “Tava balss vēl joprojām manā galvā skan!”

Ieraksta beigās sieviete piebilst: 

”Es gribu, lai jūs padalītos ar šo ierakstu, ar cerību ka TĀ sieviete, izlasīs šo. Es nevaru pateikt ka viņa ir daktere. Es saprotu smags darbs, cilvēki dažādi, bet nevar tā pret citiem, tikai tāpēc ka tu kavē otru darbu!

Novēlu visiem, lai nav jāsaskarās ar tādiem “ārstiem”! Lai visiem stipra Vese***a!”

 

Leave a Comment