Mazās Justīnes lieta: likumsargi ir gatavi komentēt kas patreiz ir noskaidrots

Latgales likumsargi pēc ilgstošas ​​rūpīgas operatīvās un izmeklēšanas pasākumu veikšanas sarežģītā kriminālprocesa ietvaros atklāja septiņus gadus vecas personas Justīnes Reinikova ķermeni. Diemžēl viņa bija bez dzīvības pazīmēm.

Jau ziņots, ka kopš šī gada 5. maija tika ziņots, ka pazudusi 7 gadīgā Justīne. Vēlāk viņa tika atrasta bez dzīvības pazīmēm. Viņas ķermeni atrada pamestas mājas pagrabā. Tas rūpīgi ticis paslēpts.

Vēlāk likumsargi aizturēja meitenītes tēvu un pamāti. Izmeklēšanas laikā mazās meitenītes, Justīnes pamātei un tēvam drošības līdzeklis apcietinājums ticis piemērots uz vismaz diviem mēnešiem.

Savukārt pēc tam norisināsies vēl viena tiesas sēde, kur lems, vai apcietinājumu nepieciešams pagarināt vai to var atcelt pavisam.

Uz jautājumu, vai tiks pieprasīta drošības naudas maiņa, aizdomās turētā advokāts Valērijs Petrovskis atbildēja: «Man ir tādas tiesības, jā. Bet es saprotu, ka, ņemot vērā situāciju saistībā ar šo lietu, tiesa manu lūgumu noraidīs, tāpēc es šādu lūgumu tiesai negatavoju. Tas ir laika jautājums.

Lasi vēl: 12.jūlijā ir īpaša diena: Kas jāēd 12. jūlijā, lai visu gadu būtu bagāts un labklājība jūs aptvertu

Atgādināsim, la īsi pirms svētkiem, 21. jūnijā Rēzeknes tiesa nolēmusi paturēt apcietinājumā 20. jūnijā aizturētās personas, meitenes tēvu Vladimiru Reinikovu un viņas pamāti. Apcietinājums piemērots, lai novērstu iespēju aizdomās turamajiem traucēt kriminālprocesu.

 

Leave a Comment