Mazās bojā gājušās meitenītes Justīnes lieta: ir zināms kas sagaida Justīnes audžumāti Sandru

Smilšu kaste, kur mazā Justīne it kā spēlējās viņas pazušanas dienā, šobrīd ir aizaugusi ar zāli, līdzīgi kā viss Reinikovu ģimenes pagalms. Tā kā mājoklis palika neapdzīvots, valda klusuma atmosfēra.

Tomēr notikumi, kas risinājās Rogovkas ciemā, joprojām ir nozīmīgi un cilvēkus ļoti satrieca. Tomēr Justīnes pusbrāļi šobrīd dzīvo pie savas tēva tantes.

 

Šī persona ir uzņēmusies pilnu atbildību par bērnu audzināšanu. Kā norāda pagasta pārvalde, viņa ir arī vienīgā, kas apmeklēja pamesto ģimenes dzīvesvietu Rogovkā, lai paņemtu bērniem nepieciešamās lietas un rūpētos par ģimenes mājdzīvnieku labturību.

Lasi vēl: Līdz 2000 Eiro: Daudzi autovadītāji drīzumā var saņemt milzīgus naudas sodus!

Lasi vēl: “Sadales tīkls” paziņo nepatīkamu ziņu Latvijas iedzīvotājiem; diemžēl daudzi klienti saniknoti

Atklātie notikumi ir skāruši ne tikai Reinikovu ģimeni, bet arī Rogovkas iedzīvotājus, kuri tagad izrāda aizdomu pilnas emocijas uzņemt ciema jaunpienācējus.

Rogovkas iedzīvotāji saglabā kolektīvu radniecības sajūtu, tādējādi pastiprinot bažas par notikušo un netieši uzņemoties vainu par nespēju nosargāt jauno meiteni.

Tajā pašā laikā Dubuļu ciemā, kur tika atrastas mirušās, jaunās meitenes mirstīgās atliekas, vietējie iedzīvotāji turpina cīnīties, pieņemot neiedomājamo iespēju, ka Vladimirs, kurš agrāk tika uzskatīts par labsirdīgu vīrieti bijis iesaistīts tik šausmīgā darbībā.

Arī interesanti:

Debesu zīmes, kurām veiksies 2023. gada novembrī: prognoze no Kazhettas Ahmetzhanovas

Agaves lietderīgās īpašības un ārstniecisko tinktūru receptes

Leave a Comment