Jauniete ar velosipēdu devās pie sava puiša, taču pazuda bez vēsts. Tas, kas notika ar viņu, iedzina šausmās pat FIB

Studente brauca ar velosipēdu un pēkšņi pazuda bez vēsts. Policisti sāka meklēšanu, taču neviens no viņiem pat iedomāties nevarēja, kādi satraucoši atklājumi viņus sagaida.

Tikai dažu dienu laikā šajā lietā atklājās tik daudz šokējošu detaļu, ka pat pieredzējušie Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) aģenti bija šausmās. Un neviens no viņiem nebija gaidījis tādas beigas.

Strādīga būtne

Ar skaistu ārienu apveltītā Sjera Džouna piedzima 1996. gada 11. februārī mazā ASV pilsētiņā Deltā. Meitene uzauga lielā un draudzīgā ģimenē. Viņai bija divas māsas un divi brāļi. Sjera mīlēja sportot un bija skolas volejbola komandā. Viņa arī patika ceļot. Meitene sapņoja apmeklēt Itāliju un pielika daudz pūļu, lai īstenotu šo vēlmi, līdz beidzot izdevās tur nokļūt.

Vidusskolas laikā viņa sāka satikties ar puisi vārdā Džošs. Pēc skolas beigšanas viņi iestājās dažādās universitātēs. Sjera plānoja dabūt darbu pie sava tēvoča, kuram piederēja metāla ražošanas uzņēmums. Jaunā dāma nolēma iegūt specialitāti cilvēkresursu vadībā. Viņa iestājās Toledo Universitātē, kas atrodas 50 kilometrus no viņas dzīvesvietas.

Neskatoties uz attālumu, viņa un Džošs plānoja turpināt tikties un veidoja nākotnes plānus. Pāris pat sāka lēnām izvēlēties saderināšanās gredzenus kāzām. Pēc divu gadu studijām universitātē meitene devās uz savu dzimto pilsētu vasaras brīvdienās. Tajā laikā viņai vēl bija pāris lietu, ko paveikt studijās, taču viņa nolēma to darīt no mājām, lai vairāk laika pavadītu kopā ar ģimeni un draugu.

Līdztekus Sjera arī stažējās sava tēvoča uzņēmumā. Tobrīd viņai bija 20 gadu, un jauniete pēc augstskolas beigšanas bija nobriedusi tur strādāt.

 

Aizbrauca pie sava puiša un vairs neatgriezās

2016. gada 19. jūlijā Sjera nolēma braukt uz sava puiša māju. Viņa pirms dažām dienām bija nopirkusi jaunu velosipēdu un ļoti vēlējās to izmēģināt.

Jauniete izgāja no savām mājām aptuveni pulksten 17:00 un devās uz Džoša mitekli. Aptuveni pulksten 21 viņas māte atgriezās mājās un atklāja, ka meitas tur nav. Tas viņai likās mazliet dīvaini. Viņa domāja, ka Sjerai jau bija laiks vajadzēja atgriezties, jo ārā sāka palikt tumšs. Tomēr māte īpaši nepārdzīvoja, jo domāja, ka meita aizkavējusies sava puiša mājā.

Tomēr viss mainījās, kad Džošs viņai piezvanīja pusvienpadsmitos vakarā. Viņš jautāja, vai Sjera ir mājās, minot, ka neesot varējis viņu sazvanīt. Pēc jaunieša teiktā, viņi esot izšķīrušies apmēram pulksten 19, un kopš tā laika no viņas nav ne ziņas, ne miņas. Ņemot vērā, ka kopš abu jauniešu šķiršanās brīža bija pagājušas vairāk nekā trīs stundas, meitenes māte sāka nopietni uztraukties.

 

Pazudušās jaunietes drauga nopratināšana

Kopā ar Džošu Sjeras māte sāka apzvanīt meitenes draugus un radus, cerot, ka viņa ir satikusies ar kādu no viņiem. Bet tajā vakarā neviens viņu nebija redzējis. Tad mamma zvanīja uz visām tuvējām slimnīcām, bet arī tur nebija iestājusies neviena sieviete, kas līdzinātos Sjerrai. Rezultātā māte nolēma vērsties policijā un ap pusnakti iesniedza iesniegumu par pazudušu personu.

Policija nekavējoties sāka meklēt jauno sievieti. Ņemot vērā, ka Džošs bija pēdējais, kas viņu bija redzējis, likumsargi devās pie puiša. Viņš stāstīja, ka meitene viņa mājā ieradusies neilgi pēc pulksten pieciem vakarā. Pēc apmēram pusotras stundas viņi nolēmuši doties kopā pavizināties. Sjerra braukusi ar savu velosipēdu, bet Džošs – ar motociklu.

Lasi vēl: Mazās bojā gājušās meitenītes Justīnes lieta: ir zināms kas sagaida Justīnes audžumāti Sandru

Pārītis pārvietojās pa lauku ceļiem gar kukurūzas laukiem. Džošs pat nofotografēja Sjerru uz velosipēda, un meitene ievietoja bildi sociālajos tīklos. Kādu laiku pabraukājuši, viņi nolēma doties mājās. Sjera un Džošs šķīrās apmēram kilometru no viņas mājas. Puisis atgriezās ar motociklu, bet viņa devās mājās ar velosipēdu.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment