Jauniete ar velosipēdu devās pie sava puiša, taču pazuda bez vēsts. Tas, kas notika ar viņu, iedzina šausmās pat FIB

Pol***jas darbinieka satriecošie atradumi

Kamēr policisti runāja ar jauno vīrieti, citi izmeklēja apkārtni, meklējot Sjeru. Viņi devās uz ceļa pusi, netālu no kuras meitene sāka ceļu mājup viena. Un drīz viņiem izdevās atklāt pirmo aizdomīgo lietu. Braucot pa ceļu gar laukiem, viens no policistiem ieraudzīja, ka kukurūzas stiebri vienā vietā ir stipri saspiesti, it kā kāds tiem būtu braucis cauri.

Viņš devās turp ar lukturīti un pēc dažiem metriem ieraudzīja Sjeras velosipēdu. Apskatījis to, policists uz rokturiem un sēdekļiem ieraudzīja sarkanus traipus. Blakus velosipēdam atradās sievietes zeķe, uz kuras arī bija traipi. Viņš par šo atklājumu ziņoja saviem kolēģiem, un drīz vien notikuma vietā ieradās arī citi policisti. Apskatot rūpīgāk, viņi pie velosipēda atrada vēl vairākas mantas: vīriešu saulesbrilles, skrūvgriezi un vairākus automašīnu drošinātājus.

Ne mazāk interesanti bija tas, ka pie velosipēda pa kukurūzas lauku veda pēdas no motociklu riepām. Tas viss bija pietiekami, lai izmeklētāji nonāktu pie satraucoša secinājuma: visticamāk, Sjera ir nolaupīta.

 

Džošs – galvenais aizdomās turamais

Kad lieta kļuva nopietna, policisti sāka rūpīgi izvērtēt Džošu kā iespējamo aizdomās turamo.

Pirmkārt, saskaņā ar statistiku tieši tuvi cilvēki visbiežāk izrādās noziedznieki. Otrkārt, tajā vakarā Džošs brauca ar motociklu, un līdzīgas riepu pēdas tika atrastas pie Sjeras velosipēda. Turklāt tiesībsargi brīnījās, kāpēc puisis nepavadīja meiteni mājās. Viņai bija palicis mazāk nekā kilometrs, un viņš bija uz motocikla un jebkurā gadījumā varēja ātri atgriezties mājās.

Džošs ļāva Pol***jai pārmeklēt viņa māju, automašīnu un motociklu. Un tad policisti uzgāja viņa darba kombinezonu, uz kura bija redzami sarkani traipi. Jaunietis stāstīja, ka šīs drēbes bija uzvilcis medību laikā un ka traipi pieder dzīvniekiem. Izmeklētāji apģērbu nodeva ekspertiem, kuri ātri apstiprināja, ka viņš runā patiesību. Citādi nekas neliecināja par Džoša līdzdalību draudzenes pazušanā.

Eksperti pārbaudīja arī uz lauka atrastos priekšmetus un paņēma vienu DNS paraugu, kas piederēja nezināmai personai. Džošs nekavējoties brīvprātīgi pieteica savu paraugu, un tie nesakrita. Rezultātā viņš vairs netika uzskatīts par aizdomās turamo, un Pol***ja sāka meklēt citu vainīgo.

 

Pamesta ķivere

Nākamajā dienā Pol***ja saņēma zvanu no kāda zemnieka. Vīrietis stāstīja, ka Sjeras pazušanas vakarā viņš braucis pa to pašu ceļu kopā ar savu dēlu.

Vienā brīdī viņi ceļa malā esot pamanījuši motociklista ķiveri, un tēvs licis dēlam to atnest uz mašīnu. Vēlāk zemnieks to apskatījis vērīgāk un ieraudzījis uz tā sarkanas pēdas, pēc kā vērsies policijā. Detektīvi atzina, ka ķivere, iespējams, piederējusi nolaupītājam, taču viņa identitāti neizdevās atklāt.

Tobrīd lietā jau bija iesaistījies Federālais izmeklēšanas birojs, un aģenti nolēma rūpīgi izpētīt Sjeras fotogrāfiju, ko Džošs bija uzņēmis īsi pirms viņas pazušanas. Pateicoties fotogrāfijai, viņi uzzināja, kādās drēbēs viņa ir ģērbusies. Taču detektīvi pamanīja ko citu. Meitenei uz plaukstas bija fitnesa aproce. Viņi nekavējoties pieprasīja datus par šīs lietas ģeogrāfisko atrašanās vietu, taču šeit izmeklētājus sagaidīja neveiksme. Atklājās, ka ierīce tikusi izslēgta neilgi pēc Sjeras pazušanas.

 

Pāri vajāja balts furgons

Pēc tam Pol***ja saņēma vēl vienu norādi. Pēc Džoša stāstītā, kamēr viņš ar draudzeni braucis pa ceļu, aiz viņiem braucis aizdomīgs balts furgons. Puisim esot radusies sajūta, ka šoferis viņiem seko. Automašīna braukusi ar nelielu ātrumu un samazinājusi to, kad Džošs sācis braukt lēnāk.

Vienā brīdī Džošs pat esot mēģinājis viņam piebraukt klāt, taču vadītājs aizsteidzies prom. Puisis nodomāja, ka tas ir dīvaini, un atcerējās daļu no furgona numura. Pol***ja ātri atrada automašīnu un tā īpašnieku. Tā izrādījās kāda sieviete, un izmeklētāji konstatēja, ka viņai ar šo noziegumu nav nekāda sakara.

Sarunā ar policistiem viņa pati apsūdzēja Džošu mēģinājumā piebraukt viņai klāt un nostumt no ceļa. Rezultātā izmeklētāji nolēma, ka abu transportlīdzekļu vadītāju starpā vienkārši noticis pārpratums, un turpināja meklēt jaunas norādes. Un viņiem nebija ilgi jāgaida. Pāris dienu laikā atklājās jaunas šokējošas šīs lietas detaļas.

Galu galā Pol***ja sāka izskatīt vēl vienu versiju. Pēc ilgiem meklēšanas rezultātiem meitene veiksmīgi atradās, tomēr viņa sāka stāstīt par ļoti dīvainu plānu, kuru īstenoja kopā ar savu puisi.

Lasi vēl: “Gatavojieties klusām šausmām no 25. oktobra”: sinoptiķi negaidīti mainīja nedēļas prognozi

Abi mīlnieki bija nolēmuši izveidot viltus nolaupīšanas ainu, domādami, ka Pol***ja drīz vien liksies mierā. Kā atklājās, tad abu mīlnieku vecāki bija pret viņu mīlu un neļāva pat kopā satikties, tomēr galu galā viņi atklāja, ka tā bija ļoti muļķīga rīcība. Vecāki šo uzzinādami ļoti nopriecājās un nolēma neiejaukties abu mīlnieku dzīvē.

Leave a Comment