“Mana dvēseles radiniece ir devusies aizsaulē”: talantīgs aktieris paziņojis, ka viņa sieva ir devusies viņsaulē

Atpazīstams un talantīgs aktieris paziņojis, ka viņa sieva ir devusies viņsaulē, vien 53 gadu vecumā. Viņa bija unikāla personība, vienmēr saskatīja dzīves saulaino pusi.

Viņsaules saskarsme ar tuvu cilvēku ir viena no dziļākajām un sāpīgākajām pieredzēm, ko cilvēks var izjust. Šajā laikā ir svarīgi atcerēties, ka katrs cilvēks reaģē uz šādu zaudējumu atšķirīgi, un nav universālas formulu, kā pārvarēt šo sāpju. Tomēr ir daži padomi un stratēģijas, kas var palīdzēt:

Izpildiet savas jūtas: Ļaujiet sev justies un pieredzēt visu jūtu klāstu, ko viņsaule rada – sāpes, skumjas, dusmas, bet arī atmiņas un mīlestību. Nav nepieciešams slēpt savas emocijas vai censties tās nomierināt uzreiz.

Sadarbība ar citiem: Neatstum atbalstu no draugiem, ģimenes vai terapeitiem. Runājiet par savām jūtām un atmiņām, dalieties ar savām emocijām, jo dalīšanās ar citiem var palīdzēt mazināt sāpes un veicināt dziedināšanu.

Rūpējieties par sevi: Lai gan var šķist grūti, ir svarīgi rūpēties par savu fizisko un emocionālo labsajūtu. Esi uzmanīgs pret savu veselību, ēd labi, nodarbojies ar fizisko aktivitāti un atpūsti, un atrod laiku savām interesēm un hobijiem.

Tagad diemžēl par skumjo..

“Mana dvēseles radiniece”: Vorviks Deiviss godina 53 gadu vecumā aizgājušo sievu Samantu.

Harija Potera zvaigzne raksturoja sievu, kura nodibināja punduru labdarības organizāciju Little People UK, kā “lielāko savas dzīves mīlestību”.

53 gadu vecumā ir devusies aizsaulēSamanta Deivisa, Harija Potera zvaigznes Vorvika Deivisa sieva un kampaņu rīkotāja, kuru viņš dēvēja par savu “radniecīgo dvēseli”.

Deivisa nodibināja Little People UK – punduru labdarības organizāciju, kas pazīstama kā “būtisks resurss mazajiem cilvēkiem un viņu ģimenēm”. Nelaiķes vīrs viņu raksturoja kā “lielāko savas dzīves mīlestību”.

Pāris iepazinās 1988. gada fantāzijas filmas “Vilova” uzņemšanas laukumā, kur abi filmējās kopā ar Valu Kilmeru, lai gan patiesībā Deiviss bija jau redzējis Samantu Deivida Bovija fantastikas filmas “Labirints” uzņemšanas laukumā. Viņš viņu bija “apbrīnojis no attāluma”, kā rakstīts viņa autobiogrāfijā.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām 2024. gada aprīļa un īpaši tā beigas vidus būs veiksmīgs un ļoti pozitīvs laiks

Viņi tomēr satikās, beigu beigās apprecējās un izaudzināja divus bērnus – Harisonu un Annabellu.

Runājot par savu sievu, kura nomira 24. martā, Deiviss teica: “Viņa bija unikāla personība, vienmēr saskatīja dzīves saulaino pusi. Viņai bija viltīga humora izjūta, un viņa vienmēr smējās par maniem sliktajiem jokiem.”

 

Leave a Comment