Man žēl, ka šo nezināju agrāk. Kāpēc es glabāju simtiem krējuma vāciņus un ko manā ledusskapī dara slapja avīze?

Noderīgi padomi vai mūsdienu dzīves triki interesē daudzus. Tie ne uz ko neuzliek pienākumu, par tiem var vienkārši skatīties vai lasīt, bet dažus tomēr katram gadījumam ir vērts atcerēties, noteikti noderēs.

Šeit ir daži no tiem:

Zobu pasta tūbiņā, kas drīz beigsies, izliecas un slikti saglabā savu formu. Lai tā izskatītos pieklājīga, piestipriniet tai saspraudi un pakariet uz āķa blakus izlietnei.

Ja vēlaties ietaupīt naudu par trauku ziepēm un pat tās uzlabot, rīkojieties šādi. Produktu atšķaida ar ūdeni proporcijā 1:1, pēc tam pievieno 1 tējkaroti cepamās sodas un 2 tējkarotes sāls.

Iegūtais šķīdums tikpat labi puto un mazgā traukus, līdz tie spīd, un ietaupa naudu 2 reizes.

Rīcineļļām un kampara eļļām piemīt pretiekaisuma, antiseptiskas un brūču dziedinošas īpašības. Ieeļļojiet rokas, valkājiet cimdus un mazgājiet traukus. Jūsu roku āda kļūst maiga un nagi kļūst stipri.

Ļoti ērtas ir mazas burciņas ar metāla vākiem. Lai arī tie ir tīri, smarža joprojām saglabājas. Šeit palīgā nāk sausās sinepes. Pievienojiet tējkaroti pulvera, pievienojiet karstu ūdeni, aizveriet vāku un labi sakratiet.

Pēc tam noskalo ūdenī. No smakas nepaliks ne pēdas.

Pudeles vai karafes ar šauru kakliņu ir grūti tīrīt.

Sasmalcinātas olu čaumalas palīdzēs atrisināt šo problēmu. Ielejiet to pudelē, piepildiet ar karstu ūdeni un labi sakratiet. Asās malas bez grūtībām nomazgās iekšpusē esošos netīrumus. Labākam efektam varat pievienot ūdenim pilienu trauku mazgāšanas līdzekļa.

Vecs labs padoms. Saburziet avīzi, izsmidziniet to ar ūdeni no smidzināšanas pudeles un ievietojiet ledusskapī. Avīze uzsūks visas smakas.

Ko darīt, ja bikšu vai džinsu josta ir vaļīga.

Lasi vēl: Jaunākā informācija: Ciklons ”Kirstija” savu izskaņu beigs Sēlijā un Latgalē. Ko var sagaidīt?

Express tip. Novietojiet pogu zem jostas cilpas blakus tai un pēc tam aiztaisiet bikses kā parasti.

Foršs lifehack. Izrādās, ka saldā krējuma vāciņi lieliski iederas stikla burciņu kakliņos. Jums vienkārši jāapgriež un jāaizver burka. Turklāt būs klikšķis, kas norāda uz ciešu piegulšanu.

 

Leave a Comment