Man likās, ka šī kartupeļu recepte ir zināma visiem, bet izrādījās, ka daudziem tā ir jaunums

Ikviens zina, kā pagatavot pelmeņus. Milti, ūdens, olas. Bet šodien es gribu jums parādīt, kā es gatavoju ko pavisam savādāku. Tos pagatavot ir vienkāršāk: nav jāraizējas ar mīklu, vienkārši izvāriet kartupeļus un pievienojiet cieti.

Tie ir ļoti garšīgi, īpaši, ja tos apcep ar sīpoliem un zaļumiem.

Ļoti vienkārši un viegli pagatavojami salāti no parastiem produktiem. Pateicoties kartupeļiem, salāti ir diezgan sātīgi, bet gurķis tiem piešķir svaiguma. Ļoti vienkārša, bet garšīga majonēzes un sinepju mērce padara salātus sulīgus un pikantus. Izmēģiniet tos pagatavot.

Produkti (3 porcijām)

Kartupeļi – 400-500 g

Gurķi – 200 g

Olas – 2 gab.

Zaļie sīpoli – 3-5 zariņi

Svaigas dilles – 3-5 zariņi

Majonēze – 2 ēd.k.

Sinepes – 1 tējkarote.

Sāls – pēc garšas

Sagatavojiet visus nepieciešamos produktus.

Kartupeļus aplej ar ūdeni un vāra, līdz tie ir gatavi (20-25 minūtes pēc vārīšanas). Vārītos kartupeļus izņem no ūdens un ļauj tiem atdzist. Piepildiet olas ar ūdeni un vāriet tās cieti vārītas (10 minūtes pēc vārīšanas). Vārītas olas ļauj atdzist aukstā ūdenī.

Lasi vēl: Draugi netic, ka pagatavoju picu 10 minūtēs un pat nemīcu mīklu: izdodas gardums, kas pazūd no galda acumirklī!

Gurķus nomazgā un sagriež kubiņos. Zaļumus nomazgā un sasmalcina. Olas nomizo no čaumalas un sagriež kubiņos. Atdzesētos kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos.

Lasi vēl : “Es varu nomi*t gaidot savu rindu!” Jauna sieviete no Latvijas ir izmisumā par to, ka līdz rindai nemaz var netikt…

Sajauc majonēzi un sinepes. Ērtā bļodā sajauc gurķus, olas, kartupeļus un zaļumus. Pievieno mērci un sāli pēc garšas. Samaisiet. Salāti ar kartupeļiem, svaigiem gurķiem un olām ir gatavi. Labu apetīti!

 

Arī interesanti: Vēžiem patiesi laimīga diena, bet Dvīņiem – vētraina; Perlas dienas horoskops 7. februārim visām zodiaka zīmēm

Leave a Comment