“Mammas vairs nav ar mums” – Anastasijas Zavorotņukas meita atklāja patiesību par aktrises beigām

Anna arī pastāstīja, ka, pateicoties tuviem draugiem un ģimenei, Anastasija atguvusi zaudēto enerģiju, taču joprojām cieš no īslaicīgas atmiņas zuduma, kas dažkārt ietekmē koncentrēšanās spējas.

Pēc Annas teiktā, viņas māte arī stāstīja, kā ticība viņai palīdzējusi izdzīvot tik grūtos apstākļos. “Es uzticos Dievam visā, ko daru. Ar Dieva palīdzību es tiku tam pāri.”

Pēdējie mēneši ir bijuši nozīmīgi pavērsieni Anastasijas Zavorotņukas atveseļošanā. Jo, lai gan viņa vēl nav pilnībā atveseļojusies, katrs solis, ko viņa sper ceļā uz atveseļošanos, ir vēl viena zīme, ka mūsu mīļākā aktrise atveseļosies.

Lasi vēl: “Mana vienīgā brāļa vairs nav”: cienījama aktrise runā par sāpīgu zaudējumu

Nesenie notikumi ir skaidri parādījuši, ka, neskatoties uz pēdējo gadu milzīgajiem pārbaudījumiem, nav šaubu, ka Anastasija tuvākajā nākotnē gūs virsroku cīņā pret slimību, cer viņas meita.

Meita kā arī atklāj, ka šajā laika perioda bijuši vairāki gadījumi, kad izskan nepatiesas baumas par aktrises mūžībā došanos, taču viņas meita atklāj, ka nevajag ticēt šādām baumām. Viņas meita uzsver, ja šāda nelaime notiks, tad viņa būs pirmā kura par to paziņos oficiāli.

 

Leave a Comment