Maltās gaļas bumbiņas sulīgā mērcē: vieglas pusdienas no pieejamiem produktiem

Maltās gaļas bumbiņas sulīgā mērcē, kuras garšos visai ģimenei un galvenais – tās ir sātīgas. Viegli pagatavojamas pusdienas no pieejamiem produktiem, kuri atrodas jums mājās. 

Es varu derēt, ka jūs šādu ēdienu vēl nebūsiet redzējuši. Garšīgas pusdienas vai vakariņas no pieejamiem produktiem jūsu ledusskapī. Viss ir ātri pagatavojams.

Sastāvdaļas:

Sīpols 1 gab.

Pildījums 400 gr

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 49%

0%

Sāls, pipari pēc garšas

Olas 3 gab.

Sāls 1 ēd.k.

Cukurs 1 ēd.k.

Kefīrs 250 gr

Lasi vēl: Karstums, lietusgāzes, tornado: sinoptiķi ir stāstījuši, kādi laikapstākļi būs tuvākajās dienās Austrumeiropā

Cepamais pulveris 1 tējkarote

Milti 120 gr

Pagatavošana: 

Sīpolus smalki sagriež, pievieno malto gaļu, sāli, piparus un labi samaisa. Veido kotletes. Izsmērē cepšanas formu ar eļļu un ieliek tajā kotletes.

Bļodā saputojiet olas, pievienojiet cukuru, sāli, kefīru, cepamo pulveri un labi samaisiet ar putotāju. Pēc tam pievieno miltus un samaisa mīklu tā lai veidotos kā biezs skābais krējums. 

Ieliek kotletes ar mīklu. Cep 200 °C temperatūrā 30-40 minūtes. Garšīgais pīrāgs ar kotletēm ir gatavs, var pasniegt ar dārzeņu salātiem. Sanāk ļoti garšīgi!

Šis ēdiens ir ļoti viegli pagatavojams un šai receptei ir daudz variācijas, kuras arī jūs paši varat izdomāt. Viss sanāk ļoti garšīgi, sātīgi un ģimene būs paēdusi!

Noteikti izmēģiniet un pastāstiet kādu variāciju jūs izmantojāt un kā jūsu recepte garšoja un patika mājniekiem! Labu apetīti!

Leave a Comment