Maijs mūs visus pievils: sinoptiķi ir sagatavojuši jaunu prognozi pavasara beigām un tās nebūs pozitīvas

Meteoroloģijas eksperti ir brīdinājuši par jauniem datiem attiecībā uz laika prognozi gaidāmajām maija brīvdienām.

Šāda atmosfēras aina ir gaidāma daudzos reģionos. Speciālisti norādīja, ka maija brīvdienas šogad dažādās Austrumu daļās nesīs īstu klimatisko katastrofu.

Īpašas grūtības gaidāmas valsts centrālajos reģionos. Saskaņā ar jaunajām prognozēm vismaz maija svētku pirmo pusi raksturos briesmīgi laika apstākļi.

Tā gaidāms vēss laiks, dienas temperatūra būs aptuveni 13 grādi pēc Celsija. Galveno uzmanību piesaista spēcīgi nokrišņi, kas uz pilsētu kritīs no 28. aprīļa līdz 5. maijam.

Meteorologi brīdina par ilgstošām lietavām un saulainu dienu trūkumu, kas šajā laikā var radīt nopietnas problēmas dažādām audzētājiem, kuri apstrādā savus zemes gabalus.

Lasi vēl: Šo 4 zodiaka zīmju pārstāvjiem aprīlī gaidāms prāvs naudas pieplūdums. Raugi, varbūt tu arī esi šo laimes lutekļu vidū!

Aprīļa beigās un maija sākumā neticami lietainas brīvdienas tiek prognozētas arī dienvidu daļā. Temperatūra saglabāsies 11-12 grādu pēc Celsija, kas arī nepapildinās komfortu. Līdzīga situācija ir arī citos reģionos, taču tur saule tiek prognozēta tuvāk 5. maijam.

 

Leave a Comment