Maestro Raimonds Pauls caur asarām atklāj kā ir dzīvot bez sievas; atgādināsim, ka maestro sieva Lana Paula devās nesen mūžībā

Maestro Raimonds Pauls caur asarām un sāpēm atklāj kā ir dzīvot bez sievas. Atgādināsim, ka maestro sieva Lana Paula diemžēl devās nesen mūžībā.

Lanas nāves dienā Pauls uzstājās ar koncertu cienījamā Dzintaru koncertzālē un saņēma neskaitāmas līdzjūtības gan no tuvākiem, gan attālākiem klausītājiem.

Svetlana, pazīstama arī kā Lana Paula, mierīgi devās mūžībā 4. augustā. Augusta pēdējā dienā Lana un Raimonds Pauls būtu priecīgi svinējuši savu laulības savienības 61. gada jubileju, tomēr diemžēl nebija lemts.

Lana iemieso sievieti ar pašcieņu un drosmi. Lanas dzimtā pilsēta ir Odesa. Iepazinušies Paula viesizrāžu laikā, abi pāris gadus sarakstījās.

Lanai tolaik bija nepilni 20 gadi, viņa studēja, tomēr dzīve izvērtās tā, ka abi mija gredzenus un spēja līdz pat sievas pēdējai mūža dienai laulību noturēt spēcīgu, mīlestības pilnu un cieņpilnu.

Lasi vēl: Uz debesu vārtiem devusies cienījama aktrise; viņas mūža darbs nepaliks nenovērtēts

 

Pavisam nesen kādā intervijā Raimonds Pauls ar asarām acīs atklāja, kā tas ir dzīvot bez sievas, bez savas mūža mīlestības. Viņa teiktais liek sariestiem asarām acīs pat visspēcīgākajam lasītājam.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment