Ļoti smaga aura: šo 3 zvaigžņu zīmju sievietēm ir ļoti sarežģīts raksturs

Sieviete ir ļoti grūti izskaitļojama un neiespējama saprast. Jebkura sieviete. Taču šo 3 zīmju pārstāvji var pārvērst tavu sirdi par karbonādi un pārvērst smadzenes putrā.  Nav iespējams atraut sevi no saziņas ar šādu sievieti, un nav iespējams viņu aizmirst.

Zemāk lasiet par to, kurām zīmēm sievietēm ir visgrūtāk sazināties un veidot attiecības.

 

Galvenās sievietes Skorpiona īpašības:

Skorpiona sievietes dzīvo dinamisku dzīvi un nepieļauj stagnāciju biznesā un attiecībās.

Sieviete Skorpions ir ļoti impulsīva un dažreiz nespēj kontrolēt savas emocijas.

Sieviete Skorpions nekad neatklās visus savus noslēpumus pat savam tuvākajam cilvēkam. Jums jābūt gatavam tam, ka viņai var būt otrā un pat trešā paralēlā dzīve.Sieviete Skorpions, tāpat kā neviens cits, zina, kā mīlēt un ienīst. Šajā sakarā Skorpioni nezina pusmērus.

 

Grūtības attiecībās ar Skorpiona sievieti:

Sieviete Skorpions cīnīsies par varu attiecībās, un nekad nebūs apmierināta ar atkarīgu un pakārtotu stāvokli. Bieži vien, lai sasniegtu savu mērķi, viņi izmanto erotisko varu pār vīrieti, kā arī informāciju, kas saņemta no viņa mīlas prieku brīdī.

Sieviete Skorpions ir šausmīga dusmās un, ja viņa sāk dusmoties, tad nekas viņu nevar apturēt. Dusmu brīdī Skorpions var izteikt šausmīgi aizskarošus vārdus, jo viņa uzdevums ir burtiski samīdīt likumpārkāpēju. Ņemot vērā Skorpionu superintuīciju un aizdomīgumu, konfliktsituācijās mīnusu nebūs.

Sieviete Jaunava

Sievietes Jaunavas pārvalda planēta Merkurs, kas ir atbildīga par domāšanas procesiem un analīzi. Tāpēc rūpīga pat visniecīgāko dzīves parādību analīze un rūpīga uzmanība visniecīgākajām detaļām ir Jaunavas sieviešu asinīs. Sieviete Jaunava maniakāli tiecas pēc pilnības it visā, kas padara viņu par nenogurstošu kritiķi gan pret sevi, gan apkārtējiem.

 

Galvenās Jaunavas sievietes iezīmes:

Sievietēm Jaunavai ir analītisks prāts, tāpēc viņas vienmēr visu pārdomā. Jaunavai spert spontānu, nepārdomātu soli ir ja ne neiespējami, tad ļoti grūti. Viņa neatradīs sev vietu, kamēr spontanitāte neiegūs skaidra un saprotama plāna iezīmes.

Sievietes Jaunavas ir perfekcionistes it visā. Jums ir pareizi jāsaprot vārda “perfekcionisms” nozīme. Tā nav tikai vēlme kaut ko izdarīt labi. Tā ir maniakāla vēlme pārtaisīt jau paveikto, pārbaudīt katru sīkumu un ilgi domāt. Kas, teiksim, Strēlniekam aizņem 5 minūtes, Jaunavai prasīs dienā.

Sievietes Jaunavas ir ļoti lietišķas vai, vēl labāk, ekonomiskas un ārkārtīgi glītas. Tas ir, ja uz viņas drēbēm ir kaut viena mikro kroka, viņa vienkārši neizies no mājas, kamēr neizlabos disharmoniju Visumā, un fakts ir tāds, ka tajā brīdī viņu gaida taksometrs. Nu viņai vienalga.

 

Grūtības attiecībās ar Jaunavu:

Pirmkārt, otrkārt un treškārt, tā ir tracinoša skrupulozitāte un lēnums. Ja sieviete Jaunava šajā ziņā nepiekrīt vīrieša raksturam, tad vīrieša dzīve burtiski pārvērtīsies par elli.

Ir svarīgi saprast, ka perfekcionisma otra puse ir tieksme kritizēt, nav iespējams visu izdarīt tik labi, ja neesi Jaunava, un Jaunava nevar tikt galā ar to, ka kaut kas ir izdarīts nepareizi, bet pareizi, tas ir; tikai tā, kā viņa nolēma. Sākas nevis skandāli ar kliegšanu un kaušanos, bet gan klusa un demonstratīva vīrieša nepareizi izdarītā pārtaisīšana.

Sievietes Jaunavas ir ļoti gādīgas pret saviem mīļajiem, taču viņas ne pārāk labi pauž emocijas. Tas ir kā super mammas robots. Dienu no dienas viņš mazgā tavas lietas, uzkopj dzīvokli, iet uz darbu. Šķiet, ka viss ir ideāli, bet tāds tuvums rada vēlmi pakārties. Ir svarīgi saprast, ka Jaunavu mīlestības valoda ir tieši tāda, t.i., lai pārliecinātos, ka partneris atrodas priekšzīmīgā ikdienas paradīzē.

Lasi vēl: Suņu šķirnes, kas ir piemērotas cilvēkiem, kas daudz strādā vai ir vienkārši sliņķi

 

Sieviete Ūdensvīrs

Sievieti Ūdensvīrs pārvalda Urāns, pārmaiņu planēta. Tāpēc attiecībās ar šādu cilvēku jābūt gatavam uz visu, bet ne uz stabilitāti. Ir svarīgi izprast Ūdensvīra īpatnību, vienalga, vai tas ir vīrietis vai sieviete.

Šīs zīmes pārstāvji pēc dabas ir inteliģenti un radoši, taču viņu galvenā iezīme ir brīvības mīlestība. Ūdensvīrs necieš spiedienu uz sevi un nebūs attiecībās, kurās viņam kaut ko saka.

Grūtības slēpjas tajā, ka Ūdensvīrs vēlas mīlestību un prot mīlēt, t.i., attiecības viņam ir svarīgas, bet tajā pašā laikā viņš nevar dzīvot bez brīvības.

 

Leave a Comment