Aunam neparedzēti izdevumi, bet Svariem jaunas iespējas; Globas dienas prognoze 28. augustam visām zīmēm

Saskaņā ar slavenā eksperta Pāvela Globas prognozēm trešdiena, 2024. gada 28. augusts, būs attīrīšanās un gatavošanās gaišai nākotnei diena.

Šajā laikā eksperts iesaka pievērsties garīgajai praksei un atstāt aiz muguras visas negatīvās emocijas, tostarp aizvainojumus un konfliktus. Šis ir lielisks laiks plānošanai. Kas šajā dienā gaidāms katrai zvaigžņu zīmei, noskaidroja Spogulis žurnālisti.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auniem šajā dienā ieteicams uzmanīties ar neparedzētiem izdevumiem, īpaši pirms pusdienlaika. Pirms nozīmīgu pirkumu veikšanas vislabāk apspriest savus plānus ar tuvākajiem un mīļajiem.

Lasi arī: Ļoti smaga aura: šo 3 zvaigžņu zīmju sievietēm ir ļoti sarežģīts raksturs

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Teļiem vajadzētu veltīt laiku, lai sakārtotu savu mājokli. Šis ir arī labs laiks, lai plānotu lietas nākamajiem mēnešiem.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņiem šodien var rasties grūtības sazināties ar radiniekiem. Daži no viņiem var mēģināt uzspiest tev uzdevumus, kas tev nepatiks.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžiem vajadzētu pievērsties iekšējam darbam un sevis pilnveidošanai. Pārdomā savu rīcību un mērķus, kā arī pareizi sakārto prioritātes. Ja kaut kas tavā dzīvē tevi neapmierina, tagad ir īstais laiks mainīt virzienu un virzīties uz saviem sapņiem.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām tikšanās ar uzticamu draugu sniegs lielisku noskaņojumu un enerģijas lādiņu visai dienai. Prieka un iedvesmas pilns, iespējams, tu pat nolemsi doties ceļojumā. Nebaidies piekrist vilinošiem piedāvājumiem – tagad ir laiks drosmīgiem lēmumiem.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām vajadzētu atbrīvoties no negatīvām emocijām. Aizver durvis pagātnei un koncentrējies uz tagadni. Iespējams, tu vēlēsies sākt ar tīru lappusi, kas pavērs jaunus apvāršņus un iespējas.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem šajā dienā vajadzētu sākt jaunus darījumus un projektus. Drosmīgi pieņem svarīgus lēmumus un risini būtiskus jautājumus. Tevi nomierinās ģimene, draugi un kolēģi, kuri atbalstīs tavus centienus.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

No rīta Skorpioni var saskarties ar konfliktiem. Centies savaldīt savas emocijas un necenties neko pierādīt, ja vēlies saglabāt labas attiecības ar kolēģiem un partneriem. Darba jautājumi drīz tiks atrisināti, savukārt aizvainojumi var palikt uz ilgu laiku.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Eksperts neiesaka Strēlniekiem sēsties pie stūres un vispār doties ceļojumos. Vakarā labāk noskatīties interesantas filmas vai piedalīties motivējošā tīmekļa seminārā.

 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzis šajā dienā sagaidi grūtības saskarsmē ar partneri – starp jums var rasties pārpratumi un savstarpēji pārmetumi. Lai izvairītos no konflikta eskalācijas, sper soli pretī un mēģini izlīgt.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Eksperts iesaka Ūdensvīriem būt aktīviem un uzņemties iniciatīvu – tikai tā jūs varat sasniegt lieliskus rezultātus un izpildīt plānotās lietas. Tev pagaidām nāksies aizmirst par atpūtu, cītīgi strādā no rīta līdz vakaram.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm nevajadzētu pieņemt sasteigtus lēmumus vai steidzināt lietas – ļaujiet tām attīstīties savā tempā. Ja steigsi, riskē pieļaut kļūdas, kuras būs grūti labot. Svarīgas lietas labāk atlikt uz vēlāku laiku un koncentrēties uz kārtējiem uzdevumiem. Labāk visu darīt pašam, bez ārējas palīdzības.

Leave a Comment