Ļoti neparasti pretsāpju līdzekļi: no tukšas burkas līdz pat fotogrāfijai

1. Ja galva sāp regulāri, ņem avota vai baznīcā iesvētītu ūdeni un ielej nelielā šķīvītī vai bļodiņā. Paceļ to pie lūpām un trīs reizes noskaita Tēvreizi tā, lai elpa viegli skartu ūdeni. Pēc tam traukā ar ūdeni iegremdē savu fotogrāfiju (vēlamāk melnbaltu). Fotogrāfijai jābūt piemērota izmēra, lai ūdens to varētu pilnībā pārklāt. Procedūru var atkārtot katru dienu – pozitīvs efekts no tā iestāsies straujāk.

2. Nelielu drāniņu samitrina biešu vai sīpolu sulā, saritina tamponā, ieliek jebkurā ausī un tur, līdz sāpes pāriet.

3. Ducim rozīņu izņem kauliņus, ieliek tos kabatā un trīs reizes pasaka: “Tos izņēma un arī sāpes no ķermeņa izņēma.” Kauliņi jānēsā līdzi aptuveni mēnesi.

4. Cukurgraudu 5–10 minūtes patur rokā, tad izmet pa logu un saka: “Kā es izmetu šo cukuru, tā lai slimība atstāj mani, (un jānosauc savs vārds).”

5. Divus mēnešus (septembrī un oktobrī) jāapēd pa kilogramam vīnogu dienā (ar visiem kauliņiem un miziņu): 0,5 kg pēc brokastīm un otru pusi – pēc pusdienām. Cilvēkiem, kas veselības dēļ vīnogas ēst nedrīkst, šī recepte nav izmantojama.

6. Ņem kādu savu galvassegu, kas valkāta ilgāku laiku (cepuri, lakatu) un uzvelk vai apsien tukšai burkai. Nedēļu katru rītu tai jāpieiet klāt un trīs reizes jāpasaka: “Paņem, burka, sev manas galvassāpes, piepildies ar visām manām kaitēm!” Pēc nedēļas galvassegu noņem (pēc tam to var droši nēsāt), bet burka jāiemet kādā ūdenstilpē.

7. Uz nakti zem spilvena jāpaliek 2–3 kastaņi, jo tiem piemīt lieliskas spējas miega laikā “izvilkt” slimību. Ja kastaņi pārklājas ar plaisiņām vai sačokurojas, tas liecina, ka galvassāpes jau tajos “iegājušas”. Šie kastaņi jāapmaina pret citiem.

8. Glāzi linu aplej ar 3 litriem verdoša ūdens, 2 stundas karsē ūdens peldē, atdzesē līdz 40 grādiem un lieto 2–3 reizes dienā. Ja uzlējums atdzisis, pirms lietošanas tas atkal jāuzsilda līdz vajadzīgajai temperatūrai. Ārstēšanās kurss – divas nedēļas.

9. Burku, spaini vai citu trauku piepilda ar ūdeni un uz 3–7 stundām noliek laukā saulē. Pēc tam šo ūdeni var pieliet vannai un periodiski ar to samitrināt galvu, deniņus, pieri, pakausi.

10. Savu fotogrāfiju (vecums tajā nav svarīgs) uzlīmē uz nelielas papīra lapiņas un noliek uz galda. Vienu nedēļu katru dienu ik pa laikam uz šo lapiņu jāskatās un jāiztēlojas, ka uz papīra ap fotogrāfiju sakrājas visas slimības, neveiksmes un nepatikšanas.

Nākamajā nedēļā šī lapiņa ar fotogrāfiju jānēsā sev līdzi (vēlamāk kabatā tuvāk sirdij). Pēc tam fotogrāfiju uzmanīgi izgriež, bet papīru sadedzina. Kad papīrs degs, jāiztēlojas, ka kopā ar to sadeg arī visas nelaimes un slimības. Vienu un to pašu fotogrāfiju var izmantot vairākkārt. Kad lietas sāks iet uz labo pusi, nekādā gadījumā nedrīkst lielīties un stāstīt, kādā veidā tas panākts.

11. Vakarā, kad saule riet aiz horizonta, jānostājas ar seju pret rietumiem un trīs reizes jāpasaka: “Saulīte aiz kalna, galvassāpes – kalnā!”

12. Jāpiepūš gaisa balons un uzmanīgi, pārāk spēcīgi neuzspiežot, uz tā jāuzraksta – “manas galvassāpes”. Vakarā balonu izmet pa logu vai palaiž pa vējam no balkona. Pēc kāda laika tas kaut kur noteikti sarausies mazāks vai arī pārsprāgs. Galvassāpes pāries.

13. Ja sāp galva, jādzer alvejas sula – pa 30 pilieniem, kas atšķaidīti pusglāzē ūdens

Leave a Comment