Ļoti nemierīga un negatīva diena sagaida 3 zodiaka zīmes šodien, 23.martā

Trīs zodiaka zīmēm ir spraigi horoskopi 2023. gada 23. martam. Ja jūs varat izkļūt ar laimīgu un perfektu dienu visās Auna un Marsa enerģijās, kas pašlaik lidinās ap mums, uzskatiet sevi par vienu no retajiem.

Šī diena, 23.marts, nebūs viegla; Atkarībā no tā, kāda zodiaka zīme tu esi, tev neizdosies izvairīties no nepatikšanām.

Mūsdienās mūsu nervi darbojas daudzos līmeņos, bet lielākā daļa no tiem griezīsies ap uztveri; mēs šajā dienā varam būt pakļauti paranojai vai neapmierinātībai, jo Jaunā Mēness laikā Aunā mēs mēdzam apstāties, pirms sākam.

Vērsis

Bieži vien pietiek kļūdīties, taču tavā gadījumā tev ir īpaši grūti atzīt, ka esi izdarījis kaut ko nepareizi. Lūk, ieteikums tev, Vērsi: atzīsti savas kļūdas tagad un tiec tam pāri, jo jaunā mēness laikā Auna zīmē labāk virzies uz priekšu un neļauj lepnumam tevi atturēt.

Un tas jūs bremzēs, jo 23. martā jūs vēl vairāk saasināsiet savu jau tā negatīvo nostāju, noliedzot, ka esat atbildīgs par to, par ko esat atbildīgs.

Lasi vēl: Ļoti spēcīgs spoguļdatums gaidāms 23.03.2023; daudziem pat uz bail iziet no mājas un var saprast kāpēc

Neviens jūs neienīdīs par savas kļūdas atzīšanu, taču pēdējais, ko vēlaties darīt, ir sākt melu sēriju, lai aizsargātu savu lepnumu. Tas jums nelīdzēs, tāpēc atzīstieties un izvairieties no tā, lai pasargātu sevi no turpmākām bēdām.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasi tālāk

Leave a Comment